Κυριακή, 29 Μαρτίου

Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας για Συνέδριο ΓΣΕΕ:ΌΛΟΙ οι εργαζόμενοι του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, κάθε τίμιος συνδικαλιστής, δεν ανεχόμαστε αυτή τη σαπίλα

image_pdfimage_print

Τώρα να γίνει γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ χωρίς νόθους, εργοδοσία και αστυνομία

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας καταγγέλλει  την απαξιωμένη ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ για το συνέδριο-παρωδία που μεθοδεύει ,όπου μάλιστα θα εποπτεύει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με παρουσία πολυπληθούς αστυνομικής δύναμης και άλλων κατασταλτικών δυνάμεων.

Απαιτούμε να γίνει γνήσιο συνέδριο, με βάση το καταστατικό της ΓΣΕΕ που αφορά τόσο τη νομιμοποίηση των συνέδρων όσο και τη χρονική διάρκεια του συνεδρίου, προκειμένου να τοποθετηθούν οι παρατάξεις, οι αντιπρόσωποι, να γίνει συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και να αποφασίσουν με δημοκρατικές διαδικασίες.

Η εργατική τάξη της χώρας μας  γνωρίζει πολύ  καλά αυτή τη συνδικαλιστική μαφία.   Είναι αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια πάνε χέρι -χέρι με τις κυβερνήσεις, την ευρωπαϊκή ένωση, τους βιομηχάνους, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές. Είναι οι ίδιοι που συμμετείχαν στα τραπέζια των κοινωνικών διαλόγων με όλους τους κηφήνες βάζοντας την υπογραφή τους για να πετσοκοπούνε δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζόμενων.

Η κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη! Καμιά δουλειά δεν έχει να παρεμβαίνει και να καθορίζει τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος! Εδώ και τώρα γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, χωρίς νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία! Κανένα συνδικάτο της χώρας να μη νομιμοποιήσει συνέδρια με ΜΑΤ και κρατική βία! Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών κι όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών.

Καλούμε, όλους τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, να μπούνε στον αγώνα, να διεκδικήσουμε τις δικές μας ανάγκες στην εργασία και τη ζωή με σύγχρονα δικαιώματα. Να παλέψουμε για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές. Να αποσυρθεί ο κατάπτυστος νόμος Κατρούγκαλου – Βρούτση. Να δυναμώσει ο αγώνας για Υγεία – Πρόνοια δημόσια και δωρεάν. Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική.

ΌΛΟΙ οι εργαζόμενοι του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, κάθε τίμιος συνδικαλιστής, δεν ανεχόμαστε αυτή τη σαπίλα, τις απαιτήσεις της εργοδοσίας, την κρατική καταστολή,  τις απεγνωσμένες φωνές της απαξιωμένης ηγεσίας της ΓΣΕΕ. Όλοι μαζί μια γροθιά, παλεύουμε  απέναντι στη σήψη, στην αθλιότητα και τη νοθεία μιας χούφτας εργατοπατέρων. Η μάχη που δίνουμε είναι μάχη ελπίδας, αφορά τις ανάγκες της τάξης μας και θα τη συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί.

Comments are closed.