Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής : Να σταματήσει να κρύβεται ο Διοικητής του ΣΕΠΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι

Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο ο κλάδος μετράει επίσημα τρία σοβαρά εργατικά ατυχήματα.

Παράλληλα οι συνθήκες στα αμαξοστάσια παραμένουν άθλιες.

Στο πλαίσιο αυτό το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ζήτησε συνάντηση με τον Διοικητή του ΣΕΠΕ για την ερχομένη Τρίτη στις 31 Ιανουαρίου.

Η απάντηση που πήραμε από τη γραμματεία ήταν ότι « Ο διοικητής αδυνατεί να μας δει γιατί θα φτιάχνει τα νέα γραφεία των επιθεωρήσεων εργασίας».

Καταγγέλλουμε τη στάση του. Για τον Διοικητή του ΣΕΠΕ φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη αξία η διακόσμηση των γραφείων από το να απολογηθεί για την απουσία του ΣΕΠΕ από τους χώρους δουλειάς. Να τον χαίρονται.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Διοικητής του ΣΕΠΕ δεν έχει να μας πει και πολλά, αφού είναι απών όλα αυτά τα χρόνια. Και ας έχουμε στο κλάδο 64 νεκρούς και χιλιάδες σακατεμένους. Προσπαθεί να μας αποφύγει, όπως η κυβέρνηση έτσι και αυτός προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του.

Τον ενημερώνουμε ότι εμείς θα πάμε στο γραφείο του την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι και ας φροντίσει να τακτοποιήσει τις δουλειές του.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Σχόλιο του Εργατικού Κέντρου για το πρόσφατο εργατικό ατύχημα

ΜΠΑΖΩΜΑ ΕΥΘΥΝΩΝ Παλιά της τέχνη κόσκινο της εργοδοσίας. Στο πρόσφατο εργατικό «ατύχημα» με τον εργάτη...

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Όλοι 17 Νοέμβρη στο μεγάλο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ την ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2025, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 7...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου: Αγωνιστική υποδοχή του Υπουργού Εμπορίου της Υγείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου χαιρετίζει τους συναδέλφους που...