Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής : Να σταματήσει να κρύβεται ο Διοικητής του ΣΕΠΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι

Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο ο κλάδος μετράει επίσημα τρία σοβαρά εργατικά ατυχήματα.

Παράλληλα οι συνθήκες στα αμαξοστάσια παραμένουν άθλιες.

Στο πλαίσιο αυτό το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ζήτησε συνάντηση με τον Διοικητή του ΣΕΠΕ για την ερχομένη Τρίτη στις 31 Ιανουαρίου.

Η απάντηση που πήραμε από τη γραμματεία ήταν ότι « Ο διοικητής αδυνατεί να μας δει γιατί θα φτιάχνει τα νέα γραφεία των επιθεωρήσεων εργασίας».

Καταγγέλλουμε τη στάση του. Για τον Διοικητή του ΣΕΠΕ φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη αξία η διακόσμηση των γραφείων από το να απολογηθεί για την απουσία του ΣΕΠΕ από τους χώρους δουλειάς. Να τον χαίρονται.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Διοικητής του ΣΕΠΕ δεν έχει να μας πει και πολλά, αφού είναι απών όλα αυτά τα χρόνια. Και ας έχουμε στο κλάδο 64 νεκρούς και χιλιάδες σακατεμένους. Προσπαθεί να μας αποφύγει, όπως η κυβέρνηση έτσι και αυτός προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του.

Τον ενημερώνουμε ότι εμείς θα πάμε στο γραφείο του την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι και ας φροντίσει να τακτοποιήσει τις δουλειές του.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Χαιρετισμός στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ στην Ακρόπολη (Video) 

Μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) κάτω από τον...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Για τη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 06.08.2026 η συνάντηση του ΔΣ Συνδικάτου με τον Υπουργό ΠΕΝ κ....

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πέλλας: Εκδήλωση για κανόνες υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Το σωματείο μας, καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στις Τετάρτη 19 Αύγουστου στο πάρκο...