Κυριακή, 7 Αυγούστου

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής : Για την κοροϊδία της Δημοτικής Αρχής Παλαιού Φαλήρου απέναντι στους συμβασιούχους των ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών

0

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!

Ο εμπαιγμός της Δημοτικής Αρχής Παλαιού Φαλήρου απέναντι στους συναδέλφους μας συμβασιούχους μέσω ΕΣΠΑ καλά κρατεί. Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο που είχε πραγματοποιηθεί το Μάϊο είχε δηλώσει , μέχρι τις 28 Ιουνίου θα έχει συνεδριάσει και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα είχε «εξετάσει» τα στοιχεία προκειμένου να δώσει απάντηση στους συναδέλφους μας που αγωνίζονται για το δικαίωμα τους στη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά.

Μέχρι και σήμερα, ένα μήνα μετά, ούτε στοιχεία έχει δώσει στους συναδέλφους μας , ούτε στις δημοτικές παρατάξεις. Αντιθέτως προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους ξεγελάσει και παράλληλα να τους «τρομοκρατήσει» με διάφορες συναντήσεις που κάνουν οι εκπρόσωποι της παράταξη του.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο δήμαρχος υλοποιεί μέχρι κεραίας την πολιτική της ΝΔ αλλά και όλων των αστικών κομμάτων, είναι κάθετα αντίθετος στη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά. Θέλει τους εργαζόμενους φοβισμένους και τρομοκρατημένους να μην διεκδικούν να μην σηκώνουν το κεφάλι διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Να είναι σίγουρος ότι η πολιτική του δεν θα περάσει. Δεν έχει δει ακόμα την δύναμη που έχουν οι εργαζόμενοι.   Οι συνάδελφοι παιδαγωγοί, μάγειρες και καθαρίστριες δουλεύουν για 10 και 12 χρόνια στηρίζοντας τη λειτουργία των παιδικών σταθμών. Όλα αυτά τα χρόνια κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στις συγκεκριμένες δομές.

Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, οργανωμένα μέσα από το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ τους, να μην κάνουν βήμα πίσω από το δικαίωμα τους στη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά. Με τον αγώνα μας και το σωστό προσανατολισμό μας μπορούμε να βάλουμε εμπόδια στη πολιτική των κυβερνήσεων και των δημάρχων που μας θέλουν να ζούμε μέσα στη μιζέρια και στην ανασφάλεια. Να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τον αγώνα για Μόνιμη και Σταθερή δουλειά.

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.