Τρίτη, 4 Οκτωβρίου

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής : Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

0

Το Συνδικάτο Ο.Τ.Α. Αττικής, εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση «Μαλαματίνα».

Οι εργαζόμενοι δίνουν έναν παλικαρίσιο απεργιακό αγώνα ενάντια στην επίθεση της εργοδοσίας, η οποία εκμεταλλευόμενη όλο το αντεργατικό πλαίσιο που οι κυβερνήσεις διαχρονικά έχουν φτιάξει, προσπαθεί με τρομοκρατία και απολύσεις να επιβάλει ατομικές συμβάσεις, καταστρατηγώντας την συλλογική σύμβαση.

Έφτασαν πέρα από την προσπάθεια στησίματος απεργοσπαστικού μηχανισμού, να προχωρήσουν σε συλλήψεις, του προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας (ΠΟΕΕΠ) και του Επιχειρησιακού Σωματείου, Γιάννη Φραγκίδη, όπως και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Άρη Μερκενίδη, με την κατηγορία της παράνομης βίας, επειδή λέει στέκονταν μπροστά στην πύλη, μαζί με τους άλλους απεργούς.

Η ξεκάθαρη προσπάθεια τρομοκράτησης και οι συλλήψεις δεν έκαμψαν τους απεργούς που συνεχίζουν αποφασιστικά τον αγώνα τους με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Οι απεργοί της επιχείρησης «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» παλεύουν να παρθούν πίσω απολύσεις συναδέλφων που είναι εκβιαστικές και παράνομες. Παλεύουν για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και όχι στις ατομικές συμβάσεις που θέλει να φέρει η επιχείρηση μέσα από την τρομοκράτηση των εργαζομένων, έχοντας τις πλάτες και της κυβέρνησης που στέλνει τα ΜΑΤ.

Η τρομοκρατία τους πέφτει στο κενό όσο οι εργαζόμενοι είναι συσπειρωμένοι σε μια γροθιά.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.