Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής : 30 Νοέμβρη σύσκεψη με εργαζόμενους με συμβάσεις COVID 19

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο.Τ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τους εργαζόμενους με συμβάσεις COVID-19 σε σύσκεψη την Τρίτη 30 Νοέμβρη στις 6μμ στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βεραντζέρου 1 – πλ. Κάνιγγος – Αθήνα – 2ος όροφος).

Καθώς πλησιάζουμε στα τέλη του χρόνου, εξαντλείται και η δίμηνη παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων με συμβάσεις COVID-19. Όμως η ανάγκη για εργασία δεν τελειώνει, ούτε φυσικά και οι υποχρεώσεις.

Είναι τραγικό ενώ η πανδημία για άλλη μια φορά κορυφώνεται, ενώ οι κλινικές ΜΕΘ έχουν γεμίσει, η κυβέρνηση, η περιφέρεια και οι δήμαρχοι να σχεδιάζουν να πετάξουν στο δρόμο συναδέλφους που προσλήφθηκαν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες λόγω covid.

Είναι απαράδεκτο να σχεδιάζονται νέες απολύσεις, ενώ η υποστελέχωση των δομών των Δήμων χτυπάει κόκκινο και θα έπρεπε ήδη να είχε ανοίξει η κουβέντα για μαζικές μόνιμες προσλήψεις προσωπικού σε όλες τις δομές των Δήμων και της Περιφέρειας.

Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση μετατρέποντας τις συμβάσεις όλων των εργαζόμενων με ελαστικές σχέσεις σε αορίστου. Ας κόψουν τα παιχνίδια και τα μισόλογα, ας σταματήσουν τον εμπαιγμό.

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι, με τον αγώνα μας, μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αναλώσιμοι, ούτε εύκολοι για τα δόντια τους. Με τον αγώνα μας άλλωστε κερδίσαμε την προηγούμενη παράταση. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε.

Παραμένουμε σε εγρήγορση. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας..

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Οι ναυτεργάτες απεργούν στις 3 Ιούλη για την ασφάλεια και την προστασία της ζωής

ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Φτάνει πια! Δεν θα παίζουμε τις ζωές μας κορώνα-γράμματα! Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Απόλυση μάνας παιδιών με αναπηρία από το Γενικό Κρατικό

Απέλυσαν για μία ακόμη φορά καθαρίστρια μάνα δυο παιδιών με βαριά αναπηρία την ΑΚ...