Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου: 6 Οκτώβρη όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19.30 έξω από το αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!

To Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου συμπαραστέκεται στις συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου οι οποίες διώκονται επειδή άσκησαν το δικαίωμά τους στην απεργία.

 Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε  από την ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, ένας μαθητής Λυκείου του Ρεθύμνου προσέφυγε στην Εισαγγελία και «κατήγγειλε» τέσσερις καθηγήτριές του επειδή απέργησαν στις 21 του Σεπτέμβρη μέρα Πανελλαδικής απεργίας ενάντια εργασιακό έκτρωμα Γεωργιάδη.

Το δικαίωμα στην απεργία είναι μια κατάκτηση αιματηρών αγώνων και αποτελεί το σημαντικότερο μέσο συλλογικής και αγωνιστικής δράσης για κάθε εργαζόμενο.

Δηλώνουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους εκπαιδευτικούς που διώκονται, και στο Σωματείο τους.

Καλούμε τους Συναδέλφους τον λαό του Ρεθύμνου  σε συμμετοχή στη συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας την Παρασκευή 6 Οκτώβρη στις 19.30 έξω από το αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου, όπου έχουν κληθεί οι καθηγήτριες που απέργησαν.

 Δηλώνουμε ότι όσους νόμους και να νομοθετήσουν δεν πρόκειται να σταματήσουν την ταξική πάλη, ενάντια στο σάπιο καπιταλιστικό  τους  σύστημα.

Περισσότερα

Δήλωση της Προέδρου του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο Υπουργός Υγείας, μέσω ανάρτησης στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης,...

Ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ για την φωτιά στο Ποικίλο όρος

ΣΣε ημέρα ανοιχτής εφημερίας του πρώην ΨΝΑ πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ποικίλο Όρος κοντά...

ΕΕΔΥΕ: Όλοι στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 81 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ...