Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου: Οι ζωές μας, οι ζωές των παιδιών που χάθηκαν, οι ζωές και των δικών μας παιδιών ΑΞΙΖΟΥΝ!

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου εκφράζει τη θλίψη του για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβειχθές το βράδυ  στα Τέμπη. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε την ταχεία ανάρωση στους τραυματίες.

Στη ρίζα τέτοιων τραγωδιών, που γίνονται όλο και πιο συχνές παρά την πρόοδο των νέων τεχνολογιών, βρίσκονται πάντα οι επιλογές του κεφαλαίου, το οποίο ιδιωτικοποιεί, αποδυναμώνει τα μέτρα ασφαλείας, μειώνει το εργατικό δυναμικό και τον εξοπλισμό ασφαλείας προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε πουλήσει ολόκληρο το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο σε μια ιταλική εταιρεία-αρπακτικό έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι ζωές μας, οι ζωές των παιδιών που χάθηκαν, οι ζωές και των δικών μας παιδιών ΑΞΙΖΟΥΝ! Δεν σας ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ άλλο να παίζετε μαζί τους! Και η ασφάλεια στις μετακινήσεις μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων απευθύνει κάλεσμα στους συναδέλφους στους εργαζόμενους του Ρεθύμνου να εκφράσουν  για ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη τους και να προσέλθουν μαζικά  στην  αιμοδοσία για τις ανάγκες των τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Περισσότερα

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς 10.30πμ στο Σύνταγμα

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ, ΣΤΙΣ 10:30, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Τιμάμε τους αγώνες της...

Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής- Όλοι στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής καλεί το σύνολο του κλάδου να ανταποκριθεί στο πρόσταγμα...

Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια στην Κ. Μακεδονία – Κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης για τους εργολαβικούς εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης

Κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης για τους εργολαβικούς εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Απευθυνόμαστε σε εσάς ζητώντας...