Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου: Για τις απολύσεις πρωτοπόρων συνδικαλιστών στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου καταγγέλει σε όλους τους εργαζόμενους  την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας της «Μαλαματίνα» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε πριν λίγο στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη.

Οι απολύσεις δε θα περάσουν!

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στη «Μαλαματίνα» που αγωνίζονται πολύμορφα όλο αυτό το διάστημα διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων 15 συναδέλφων και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ, θα πέσει στο κενό!

Μετά την καταστολή, τα ΜΑΤ, τα χημικά επιχειρούν με τις απολύσεις συνδικαλιστών να σβήσουν τις αγωνιστικές φωνές και διεκδικήσεις!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Τώρα χρειάζεται να εκφραστεί ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων μας στη «Μαλαματίνα».

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Έλεγχος από την Επιθεώρηση Εργασίας σε κατάστημα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Οι ζωές μας δεν είναι κόστος

Την Παρασκευή 3 Ιούλη πραγματοποιήθηκε έλεγχος από την Επιθεώρηση Εργασίας στο κατάστημα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ...

ΕΣΤΥ ΙΓΜΕ: Το έγκλημα της απολιγνιτοποίησης πρέπει να σταματήσει

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ  ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ...

Σωματείο Καθαριστριών Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Δελτίο Τύπου για την χθεσινή παρέμβαση στο Δήμο Αμαρουσίου

Η μαζική και μαχητική παρουσία περισσότερων από εκατό εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα, στη χθεσινή...