Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου: Για τις απολύσεις πρωτοπόρων συνδικαλιστών στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου καταγγέλει σε όλους τους εργαζόμενους  την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας της «Μαλαματίνα» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε πριν λίγο στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη.

Οι απολύσεις δε θα περάσουν!

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στη «Μαλαματίνα» που αγωνίζονται πολύμορφα όλο αυτό το διάστημα διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων 15 συναδέλφων και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ, θα πέσει στο κενό!

Μετά την καταστολή, τα ΜΑΤ, τα χημικά επιχειρούν με τις απολύσεις συνδικαλιστών να σβήσουν τις αγωνιστικές φωνές και διεκδικήσεις!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Τώρα χρειάζεται να εκφραστεί ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων μας στη «Μαλαματίνα».

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της TEXAN

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της TEXAN-Να ικανοποιηθούν άμεσα τα δίκαια αιτήματά τους Το Εργατικό...

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς: Για χορήγηση επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας σε ειδικευόμενους

Η ΕΙΝΑΠ θεωρεί απολύτως δίκαιο το αίτημα για χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής...

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Για το άνοιγμα των σχολείων

Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι τα σχολεία θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους με όλους...