Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Κοζάνης: Καταδικάζουμε την δίωξη σε βάρος της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

 Σε δίκη σέρνεται στις 28 Νοέμβρη η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Αφροδίτης Ρέτζιου, ως κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περιορισμού των διαδηλώσεων, του περιβόητου νόμου Χρυσοχοΐδη, με την κατηγορία ότι αρνήθηκε «να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις» των αστυνομικών «όταν της υπεβλήθη σύσταση να μην καταλάβουν οι διαδηλωτές το οδόστρωμα σε κινητοποίηση έξω από το υπουργείο υγείας το 2020.

 Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης όπως και εκατοντάδες σωματεία σε όλη την χώρα απαιτούμε την απόσυρση του κατηγορητήριου σε βάρος της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ και την κατάργηση του νόμου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

 Μάταια προσπαθεί η κυβέρνηση να περιορίσει τις λαϊκές αντιδράσεις, δεν θα περάσει το δόγμα «νόμος και τάξη» απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας. Μέσω της αστυνομοκρατίας και με προαναγγελία βιομηχανίας δικογραφιών σε βάρος διαδηλωτών και συνδικαλιστών, θέλει να έχει ελεύθερο το πεδίο, με τους εργάτες και τη νεολαία φιμωμένους, για να επιβάλλει την πολιτική της εξαθλίωσης και της φτώχειας για τα κέρδη των λίγων.

 

 

 

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Νέα αγωνιστική κινητοποίηση την Τετάρτη 16 Ιούλη στις 22.00 στις προβλήτες 2 και 3 της Cosco

Σήμερα δόθηκε άλλη μία μαζική απάντηση από την εργατική τάξη του Πειραιά στους προβλήτες...

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Κάλεσμα για ετοιμότητα απέναντι στο νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ – Ο ΝΟΜΟΣ ΕΚΤΡΩΜΑ...

Σωματεία Αλεξανδρούπολης: Για τη χθεσινή πυρκαγιά

Η χθεσινή πυρκαγιά σε μονάδα ανακύκλωσης της Αμφιτρίτης έχει προκαλέσει νέφος με αιωρούμενα σωματίδια...