Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ιωαννίνων : Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Κοιτάζουμε μόνο μπροστά.

0
image_pdfimage_print

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ιωαννίνων χαιρετίζει την μαζικότατη συμμετοχή των εργαζόμενων στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 Ιούνη στα Γιάννενα και σε όλη τη χώρα. Ειδικά στον κλάδο των κατασκευών η επιτυχία της απεργίας έγινε φανερή, αφού δεν δούλεψε ούτε ένα εργοτάξιο στην πόλη, νεκρώσαν όλα τα γιαπιά.

Στείλαμε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Στην κυβέρνηση, στην εργοδοσία στα διάφορα παπαγαλάκια ότι «δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε!». Το νομοσχέδιο έκτρωμα να αποσυρθεί εδώ και τώρα!

Αμέσως μετά την πορεία, το συνδικάτο πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση σε ανοιχτό χώρο όπου πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για κλιμάκωση του αγώνα και νέα απεργία με περιεχόμενο την απόσυρση του νομοσχεδίου και όλων των αντεργατικών νόμων που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις. Αναδείχθηκε ότι τώρα είναι ανάγκη να παλέψουμε για αυξήσεις στα μεροκάματα, για να σταματήσει η κλοπή ενσήμων και συνολικά να βάλουμε μπροστά τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Κοιτάζουμε μόνο μπροστά. Τις επόμενες μέρες θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η νέα απεργία να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή. Να παραλύσει κάθε κλάδος σε ολόκληρη την πόλη.

Share.

Comments are closed.