Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης :Για την καταστολή σε βάρος απεργών εργαζομένων στο Λιμάνι της Θες/νίκης

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων καταδικάζει την αναίτια και προκλητική επίθεση των δυνάμεων καταστολής στο λιμάνι της Θες/νίκης σε βάρος των απεργών που διαδήλωναν και είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμούς και προσαγωγές εργαζομένων.

Αυτό που ενόχλησε πραγματικά την κυβέρνηση και τα ΜΑΤ ήταν τα συνθήματα που δονούσαν το λιμάνι της θες/νίκης απέναντι στους ΝΑΤΟικους φονιάδες των λαών. Η απεργία στις 6 Απρίλη έστειλε μήνυμα αγώνα και μάχης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο απαιτώντας καμία εμπλοκή της Ελλάδας, κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα. Μπορεί να αποτελέσει βήμα κλιμάκωσης της πάλης του λαού μας ενάντια στην ακρίβεια και τις αυξήσεις στην ενέργεια, βήμα κλιμάκωσης για την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς.

  Απαιτούμε την απελευθέρωση των συλληφθέντων, να μην απαγγελθεί καμία κατηγορία. Η τρομοκρατία της κυβέρνησης και του κεφαλαίου θα πέσει στο κενό.

Περισσότερα

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζόμενων ICAP Outsourcing Solutions για την απόφαση της εργοδοσίας να καταργήσει την αργία της Καθαράς Δευτέρας

Ως Σωματείο Εργαζομένων ICAP, καταγγέλλουμε την απόφαση της εταιρείας να καταργήσει την κατ’ έθιμον...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Για το θάνατο των δύο εργαζομένων από την Εύβοια

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Συμμετέχουμε μαζικά και στηρίζουμε τις απεργίες και τα συλλαλητήρια 28 Φλεβάρη

Συμμετέχουμε μαζικά και στηρίζουμε τις απεργίες και τα συλλαλητήρια που προκήρυξαν Εργατικά Κέντρα το Σάββατο 28...