Συνδικάτο Οικοδόμων Καρδίτσας: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο συναδέλφου μας

Τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά του εκφράζει το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας για τον θάνατο του συντοπίτη συναδέλφου μας το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Πεντέλης, εργαζόμενος σε εργολάβο του ΑΔΜΗΕ κατά τη διάρκεια εργασιών κατασκευής γραμμής μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο θάνατός του δεν ήταν η κακιά στιγμή αλλά η μοιραία κατάληξη της εντατικοποίησης και των ανύπαρκτων μέτρων προστασίας της ζωής των εργαζομένων. Το δυστύχημα έγινε μπροστά σε δύο ακόμη εργαζόμενους.

Ο αγώνας για σύγχρονους όρους στη ζωή και στην εργασία μας θα είναι και η καλύτερη κατάθεση στη μνήμη του συναδέλφου που έφυγε στη μάχη για το μεροκάματο με όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν στη ζωή και στη δουλειά μας.

Καλούμε, τέλος, όλες τις αρμόδιες αρχές να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να διαλευκανθούν οι αιτίες και οι λόγοι που ευθύνονται για τον θάνατο του συναδέλφου μας στον χώρο εργασίας του.

Συγκέντρωση υγειονομικών στο υπ.Υγείας(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Εργατικό Κέντρο Θήβας : Όχι στο νομοσχέδιο που συνεχίζει να υποβαθμίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Θήβας με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση σε σημερινή του συνεδρίαση ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ...