Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Για τον θάνατο του συναδέλφου Καραντωνίου Νίκου

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και του οικείους του συναδέλφου Καραντωνίου Νίκο.

Ο συνάδελφος Νίκος, μπήκε από μικρός στη βιοπάλη και στην οικοδομή. Μέλος του Συνδικάτου μας από την ίδρυση του. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του παραρτήματος μας στο Ν. Ηράκλειο για πολλά χρόνια και από την θέση του ταμία.

Πάντα παρών στους μεγάλους αγώνες του εργατικού κινήματος. Μπροστάρης στις διεκδικήσεις συναδέλφων οικοδόμων, αγωνίστηκε για το δίκιο της τάξης μας, αλλά και μετά την συνταξιοδότησή του δεν σταμάτησε η δράση του συναδέλφου αλλά εντάχθηκε στο σωματείο των συνταξιούχων που και εκεί συνέβαλε στη δράση.

Το χαμόγελό του, ο σεβασμός στους νέους, το ήθος του και η σοβαρότητα τον χαρακτήριζαν και ήταν αυτό το διαφορετικό που είχε, από τα εύκολα μέχρι και στα πιο δύσκολα.

Ο αγώνας του για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τους οικοδόμους και όλο το λαό είναι και σήμερα στην προμετωπίδα του αγώνα του συνδικάτου μας και με αυτό θα συνεχίσουμε.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Υπ. Ανάπτυξης και Φορέων Δημοσίου Τομέα: Όχι στην ποινικοποίηση των κοινωνικών και συνδικαλιστικών αγώνων

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Μ....

ΕΛΕΠΑ- Ανεπιθύμητος ο σφαγέας Ρούμπιο!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΡΟΥΜΠΙΟ! ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΗΠΑ -...

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Ανεπιθύμητος ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ! ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η επικείμενη επίσκεψη του...