Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Για τον θάνατο του συναδέλφου Καραντωνίου Νίκου

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και του οικείους του συναδέλφου Καραντωνίου Νίκο.

Ο συνάδελφος Νίκος, μπήκε από μικρός στη βιοπάλη και στην οικοδομή. Μέλος του Συνδικάτου μας από την ίδρυση του. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του παραρτήματος μας στο Ν. Ηράκλειο για πολλά χρόνια και από την θέση του ταμία.

Πάντα παρών στους μεγάλους αγώνες του εργατικού κινήματος. Μπροστάρης στις διεκδικήσεις συναδέλφων οικοδόμων, αγωνίστηκε για το δίκιο της τάξης μας, αλλά και μετά την συνταξιοδότησή του δεν σταμάτησε η δράση του συναδέλφου αλλά εντάχθηκε στο σωματείο των συνταξιούχων που και εκεί συνέβαλε στη δράση.

Το χαμόγελό του, ο σεβασμός στους νέους, το ήθος του και η σοβαρότητα τον χαρακτήριζαν και ήταν αυτό το διαφορετικό που είχε, από τα εύκολα μέχρι και στα πιο δύσκολα.

Ο αγώνας του για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τους οικοδόμους και όλο το λαό είναι και σήμερα στην προμετωπίδα του αγώνα του συνδικάτου μας και με αυτό θα συνεχίσουμε.

Περισσότερα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που...

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Απολύουν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ! ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ είμαστε δίπλα τους! Η εργατική τάξη είναι δίπλα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Στηρίζουμε την απεργία που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 17/7

Σε μια περίοδο που καθημερινά μετράμε νεκρούς από εργοδοτικά εγκλήματα και οι εργαζόμενοι βρίσκονται...