Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Για την απόλυση του Προέδρου του Σωματείου της Eurodrip

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της «EURODRIP» για την προκλητική ενέργεια της απόλυσης του Προέδρου του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της Eurodrip Γιώργου Νικολάου, που στόχο έχει την τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Η απόλυση του συναδέλφου έρχεται την ώρα που το σωματείο παλεύει για αυξήσεις στους μισθούς, για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και τη λήψη μέτρων για την Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο εργασίας μιας και ο όγκος παραγωγής και η εντατικοποίηση έχει ανέβει.

Η εταιρεία με τις πλάτες της κυβέρνησης και τη βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων στήνει απεργοσπαστικό μηχανισμό για την τρομοκράτηση των συνδικαλιστών και εργαζομένων της επιχείρησης. Η προσπάθειά τους έχει πέσει στο κενό αφού οι πύλες του εργοστασίου παραμένουν κλειστές και οι μηχανές σβηστές.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των συναδέλφων και απαιτούμε να παρθεί πίσω η εκδικητική απόλυση του συναδέλφου Γιώργου Νικολάου.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων : Άλλος ένας εργάτης έχασε τη ζωή του

Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε οικοδομή στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει...

Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Αττικής:  Καταγγέλλει την εταιρεία ifs ηπειρωτική για συνδικαλιστική δίωξη

 Το συνδικάτο καθαριστριών αττικής και περιχώρων  Καταγγέλλει την εταιρεία ifs ηπειρωτική για συνδικαλιστική δίωξη εις...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα

Ο λόγος για το κατ’ ευφημισμόν Εργατικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (ΕΚΠΕΦ). Την ώρα...