Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Για την ανάκληση της απόλυσης συναδέλφου

Δημοσιεύτηκε στις

Προχθές η εργοδοσία της AVAX επιχείρησε, στο πλαίσιο της προσπάθειας επιβολής σιγής νεκροταφείου στα εργοτάξιά της και ιδιαίτερα στα έργα του μετρό, να απολύσει τον συνάδελφο Βασίλη Κλουβάτο, πρόεδρο του επιχειρησιακού σωματείου κι μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η προσπάθεια της εργοδοσίας έγινε σε μια περίοδο όπου έχει αποφασιστεί απεργία για τις 19 Ιουλίου στα εργοτάξια του μετρό της γραμμής 4, για αυξήσεις στο μεροκάματο και για άλλα θέματα που αφορούν τις συνθήκες εργασίας.

 Μετά από αποφασιστικές παρεμβάσεις του Συνδικάτου αλλά και της Ομοσπονδίας μας στη διοίκηση της εταιρίας και την ενημέρωση των εργαζομένων των εργοταξίων, όπου υπήρχε καθολική καταδίκη από την πλευρά τους, η απόλυση ανακλήθηκε.

Κερδίσαμε αυτή τη μάχη με την ενότητα και την αγωνιστική δύναμή μας.

Δεν εφησυχάζουμε, παλεύουμε όλοι για την επιτυχία της απεργίας στη γραμμή 4 του μετρό, στις 19/7.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με όπλο την αλληλεγγύη.

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας για το εργατικό ατύχημα στην επιχείρηση Aluman

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ALUMAN. Σήμερα 16 Αυγούστου 2026 συνέβη σοβαρό...

Η πρόταση της ΑΣΕ στα ΔΣ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ για το θέμα των νέων πινάκων του ΑΣΕΠ

Αυτή είναι η πρόταση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στα Δ.Σ. ΔΟΕ – ΟΛΜΕ που...

ΜΑΣ: Να καταργηθεί ο νόμος Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά “πανεπιστήμια”! Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση!

Να καταργηθεί ο νόμος Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια»! Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση!...