Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας εκφράζει την έμπρακτη αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της Τουρκίας και της Συρίας για τις μεγάλες υλικές καταστροφές από τον σεισμό σε σπίτια και υποδομές, αλλά και με πολλά θύματα, νεκρούς και τραυματίες.

Οι πολιτικές που ακολουθούνται είναι ίδιες σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες και δε χωρά τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, όπως την αντισεισμική θωράκιση, αντιπλημμυρική-αντιπυρική προστασία κ.ά.  με αποτέλεσμα να αφήνονται ανυπεράσπιστοι οι λαοί στο έλεος των φυσικών καταστροφών, ενώ υπάρχουν όλες οι επιστημονικές και τεχνικές δυνατότητες για να τις αντιμετωπίζουμε.

Αυτές τις δύσκολες ώρες η εργατική τάξη της χώρας μας στέκεται αλληλέγγυα στους δοκιμαζόμενους από τον μεγάλο φονικό σεισμό στη γειτονική Τουρκία και τη Συρία, έχοντας ζήσει και εμείς μεγάλες καταστροφές στη χώρα μας, οργανώνουμε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων στο χώρο του Συνδικάτου μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00π.μ. – 13:00μ.μ. και από τις 18:00μ.μ. – 20:00μ.μ.

Συγκεκριμένα:

  • Κουβέρτες
  • Γάλα σε σκόνη
  • Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες
  • Απορρυπαντικά ρούχων
  • Ορούς
  • Γάζες
  • Χανζαπλαστ
  • Είδη ατομικής υγιεινής

 

Περισσότερα

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: για την απαράδεκτη καθυστέρηση στην πληρωμή των τακτικών και πρόσθετων εφημεριών

Οι γιατροί των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας του νομού Πέλλας είμαστε ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για...

Σωματείο Εργαζομένων ICAP : Ανακοίνωση για την απόλυση μονογονέα εργαζόμενης

Η ICAP ΑΠΟΛΥΕΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΣ! ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ! Η ICAP ξεπέρασε για άλλη μία...

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: Καταγγελία για βία και τρομοκρατία σε βάρος εργαζομένων γυναικών στην ΕΑΒ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλει την απαράδεκτη, τρομοκρατική, βίαιη και κατ’ επανάληψη προσβλητική...