Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Μήνυμα για τον θάνατο του συναδέλφου Πέτρου Κατσή

Δημοσιεύτηκε στις

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον  συναγωνιστή Πέτρο Κατσή, που υπήρξε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων και πρόεδρος του Παραρτήματος Παλλήνης.

Τον Πέτρο τον  διέκρινε η σταθερότητα, η συνέπεια και η αταλάντευτη στάση του στην προώθηση της ταξικής γραμμής μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Πάλεψε ακούραστα για τα δικαιώματα των οικοδόμων και της εργατικής τάξης συνολικά.

Η δράση του δεν περιοριζόταν μόνο στους χώρους δουλειάς. Ως στέλεχος του Συνδικάτου, συνέβαλε με όλες του τις δυνάμεις και στους αγώνες για τα ευρύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική οικογένεια, δίνοντας πάντα το παρών με ήθος και αποφασιστικότητα.

 Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και στους συναγωνιστές του.

Η κηδεία του συναδέλφου θα γίνει την Τετάρτη 9/7/2025 στις 12:30 μ. στο κοιμητήριο της Ν. Μάκρης.

 

Περισσότερα

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Πρόσκληση σε συνεδρίαση Πανελλαδικής Γραμματείας 9 Σεπτέμβρη

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Τρίτη 9 του Σεπτέμβρη στις 19:00...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Να αποσυρθεί το νέο αντεργατικό τερατούργημα για το 13ωρο και τα ευέλικτα ωράρια

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 13ΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΑ...