Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Επιτυχημένη η στάση εργασίας και η γενική συνέλευση στο εργοτάξιο του ” Παπαστράτος” στον Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η στάση εργασίας και η γενική συνέλευση που είχε προκηρύξει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στο εργοτάξιο του πρώην «Παπαστράτος» στον Πειραιά.

Η συμμετοχή των εργαζόμενων ήταν καθολική και έγινε ενημέρωση και κάλεσμα για την απεργία της 14ης Νοέμβρη. Ακολούθησε συζήτηση με τους συναδέλφους για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για τα «υπέρ αγνώστων» ένσημα, αλλά και για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στη γύρω περιοχή κ.τ.λ. Ακόμα, επισημάνθηκαν οξυμένα προβλήματα στο χώρο δουλειάς, όπως το ζήτημα του ωραρίου και της ανασφάλιστης εργασίας.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην πανοικοδομική απεργία στις 14 Νοέμβρη και την κλιμάκωση του αγώνα με συμμετοχή στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 28 Νοέμβρη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

 

Περισσότερα

Αγωνιστικό Μέτωπο στην ΟΤΟΕ: Πάρτε πίσω τις απολύσεις στην ATTICA BANK

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ATTICA BANK – ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Να ανακληθούν οι απολύσεις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της Speedex, του ομίλου Σφακιανάκη...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Κάλεσμα προς τους συναδέλφους στα Admiral

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Κυριακή 18 Μάη στις...