Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Απέναντι στο δόγμα “Νόμος και Τάξη” της κυβέρνησης απαντάμε με το δυνάμωμα του αγώνα με επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την κυβέρνηση της Ν.Δ. για την ένταση της αστυνομικής βίας και του αυταρχισμού. Οι καταγγελίες για άσκηση βίας, για απειλές και απρόκλητους ελέγχους, προσαγωγές και συλλήψεις, έρχονται να προστεθούν στην καταστολή που επιδεικνύουν οι μηχανισμοί της αστυνομίας απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων, απέναντι σε πρωτοπόρους εργάτες, σε σημείο «ξεγυμνώματος» των συλληφθέντων. Με αυτές τις μεθόδους κάνουν επίδειξη δύναμης, με στόχο να τρομοκρατήσουν τον λαό, να εμπεδωθεί το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης.

Απέναντι στην κυβέρνηση, που μας θέλει υποταγμένους, που θέλει να καταπιούμε αμάσητο το παραμύθι της «ανάπτυξης για όλους», δηλαδή τη θυσία των εργαζομένων για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, απαντάμε με το δυνάμωμα του αγώνα με επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες και τα συμφέροντά μας.

Δεν υποτασσόμαστε! Γινόμαστε ακόμα περισσότεροι στον αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής μας, των δικαιωμάτων μας, για το παρόν και το μέλλον που έχουμε ανάγκη.

Σε αυτόν τον δρόμο, οργανωμένοι και συσπειρωμένοι στα ταξικά Συνδικάτα, μπορούμε να παλέψουμε ενάντια  στη διαχρονική αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, να αντιμετωπίσουμε την κρατική καταστολή και να επιβάλλουμε το δίκιο μας.

 

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη

ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05/09! Με ανεβασμένους ρυθμούς  προετοιμάζουμε τη...

Σωματείο Εργαζομένων στο Έργο του Ελληνικού: Να παρθούν ολα τα μέτρα για την θερμική καταπόνηση των εργαζομένων

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι επιπτώσεις της έκθεσης των...

ΕΚ Σάμου – Σωματεία και Φορείς: Όλοι και όλες στο Πανσαμιακό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη

Όλοι και όλες στο Πανσαμιακό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα...