Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας – Aλληλεγγύη στο Συνδικάτο Roofers Local 36 του Λος Άντζελες των ΗΠΑ και τον Cliff Smith

0

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, οι συνάδελφοι οικοδόμοι και οι εργαζόμενοι στον κλάδο των κατασκευών εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο Συνδικάτο Roofers Local 36 του Λος Άντζελες των ΗΠΑ, στους εργαζομένους και στον συνδικαλιστή Cliff Smith πρόεδρο του Συνδικάτου. Καταδικάζουμε τις πρακτικές από την Αμερικάνικη Συνομοσπονδία AFL-CIO, μέλος της ITUC προς τον συνάδελφο και το Συνδικάτο του που με απειλές και εκβιασμούς, με λασπολογία επιδιώκουν να βάλουν φρένο στην δράση του Συνδικάτου που είναι μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Οργάνωσης (W.F.T.U.).

Όσο οι εργαζόμενοι και τα Συνδικάτα τους οργανώνονται, διεκδικούν και παλεύουν αγωνιστικά για τα δίκαια αιτήματα της εργατικής τάξης τόσο οι εργοδότες μας μαζί με τα τσιράκια τους στο συνδικαλιστικό κίνημα θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας σταματήσουν. Οι δυσφημιστικές επιθέσεις σε πρόσωπα και η επιβολή απαιτήσεων άλλων, εκτός των μελών των σωματείων μας, μόνο δημοκρατικές διαδικασίες δεν δείχνουν. Είναι επίθεση στο σύνολο της εργατικής τάξης, του οργανωμένου αγώνα, των αποφάσεων που παίρνουμε μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες.

Όταν οι εργαζόμενοι δεχόμαστε τέτοιες επιθέσεις σημαίνει ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο γιατί η δράση μας τους ενοχλεί, γιατί τους ταρακουνάμε τα νερά, γιατί καθημερινά μπορούμε και κερδίζουμε ακόμη έναν εργαζόμενο στον δρόμο του ανυποχώρητου ταξικού αγώνα.

Η αλληλεγγύη των εργατών είναι το μεγαλύτερο όπλο μας στη διαπάλη μας με το κεφάλαιο και τους πολιτικούς τους εκφραστές σε όλο τον πλανήτη, ενάντια στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.