Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: 14 Ιούλη συγκέντρωση στις 5μμ έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΤΕΡΝΑ Μεσογείων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί σε συγκέντρωση!

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, στις 5 το απόγευμα, έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΤΕΡΝΑ στην Μεσογείων.

Μέσα σε λίγες μέρες σημειώθηκαν δύο σοβαρά εργατικά ατυχήματα στα εργοτάξια της ΤΕΡΝΑ. Στο ένα (Μαρούσι ) ένας ηλεκτρολόγος λιποθύμησε στο έργο και αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο, είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αφού το συγκεκριμένο εργοτάξιο όπως και άλλα της ΤΕΡΝΑ καταστρατηγούσε του κανόνες προστασίας από τον καύσωνα. Αυτό δεν είναι “ατυχία”. Όπως ατυχία δεν είναι η εντατικοποίηση της δουλειάς, η έλλειψη μέτρων προστασίας της ανθρώπινης ζωής μπροστά στο κέρδος. Αυτό πρέπει να σταματήσει – ΤΩΡΑ.

Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να πηγαίνει στη δουλειά και να κινδυνεύει η ζωή του.

Έχουμε τη δύναμη να επιβάλουμε μέτρα προστασίας, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, αυξήσεις στους μισθούς με πλήρη δικαιώματά.

Δυναμώνουμε τη φωνή μας – δυναμώνουμε το Συνδικάτο μας οργανώνουμε την πάλη μας!

Όλοι στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας !

Δευτέρα 14 Ιουλίου – 5 μ.μ. – Έξω από τα γραφεία της ΤΕΡΝΑ στην λεωφόρο Μεσογείων 85.

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής: Για τη ρατσιστική επίθεση συναδέλφου μετανάστη διανομέα της E-FOOD

 Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΤΗΣ E-FOOD ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΝΘΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ...

Σωματείο Καθαριστών Καθαριστριών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Τώρα, συνεχίζουμε πιο μαζικά, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά στις 14 Οκτώβρη

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΕΣ– ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ! Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στη σχολική...

Επιτροπή Σωματείων Μαζικών Φορέων Ν. Ιωνίας ενάντια στους πλειστηριασμούς: Μην μένεις μόνος σου απέναντι στα «κοράκια»

Με δυναμική παρέμβαση σώθηκε η μοναδική κατοικία ενός ηλικιωμένου με επιβαρυμένη υγεία! Μετά από δυναμική...