Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας : Απαιτούμε άμεσα την αντικατάσταση των κλιματιστικών όπου χρειάζεται.

Δημοσιεύτηκε στις

                           Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση, και την ειδική διαχείριση,  για την απαξίωση στην οποία έχουν φέρει την μεγαλύτερη βιομηχανική εταιρία της Ελλάδας.

Καταγγέλλουμε επίσης και την τοπική διεύθυνση που δεν κάνει καμία προσπάθεια να προστατέψει τους εργαζόμενούς της, που δεν πιέζει για να αντικατασταθούν οι χαλασμένες μονάδες κλιματιστικών και σε ημέρες καύσωνα αναγκάζει τους εργαζόμενους να βγάλουν παραγωγή σε ένα σταματημένο εργοστάσιο.

Εδώ και έναν χρόνο οι εκκλήσεις που γίνονται για να φτιαχτούν τα κλιματιστικά  πέφτουν στο κενό, με συνέπεια στις 22/06/2021 και η θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς να έχουμε κάποιο περιστατικό θερμοπληξίας στο τμήμα των PELLETS στον χειριστή της απογευματινής φυλακής, με αποτέλεσμα να φύγει από την εργασία του και να χάσει και το μεροκάματό του.

Εδώ φαίνεται καθαρά η αδιαφορία τους προς το προσωπικό, δεν δίνουν λίγα χρήματα για  καινούργια κλιματιστικά, εφόσον δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για τα υπάρχων όπως λένε, και πιέζουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν σε συνθήκες θερμικής καταπόνησης που έχει αντίκτυπο στην υγεία τους.

Μόνο μια λέξη μπορεί να ειπωθεί για όλη αυτή την κατάσταση,  ντροπή  για την κατάντια στην οποία έχουν φέρει την ναυαρχίδα της μεταλλουργίας..

Απαιτούμε άμεσα την αντικατάσταση των κλιματιστικών όπου χρειάζεται.

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Έφυγε ο Θωμάς Τσαγκαρέλλης

Χάσαμε χθες Παρασκευή 27 Μάρτη, από τη μεγάλη οικογένεια της Εργατικής Τάξης το συνάδελφο...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ν. Ξάνθης: Αναβολή συγκέντρωσης για Τρίτη 31 Μάρτη

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ  ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: 1η Απρίλη Όλοι στη Γενική συνέλευση του σωματείου

Συνάδελφοι Μηχανικοί, ΟΛΟΙ στην Α’ Γενική Συνέλευση της ΠΕΜΕΝ, Τετάρτη 1 Απρίλη  στις 10.30 π.μ στα...