Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής: Συμμετέχουμε όλοι στην 24ωρη Απεργία 1η Μαρτίου στον όμιλο Σπανόπουλου

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι στον όμιλο Σπανόπουλου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΡΤΗ 2023

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν σήμερα Παρασκευή 24 Φλεβάρη 2023 στη Συνέλευση των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σπανόπουλου μέσα στο χώρο εργασίας.

Στη Συνέλευση  συζητήθηκαν οι εξελίξεις γύρω από την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και η προσπάθειά της εταιρείας να την υπονομεύσει.

Επίσης αναδείχθηκε η ανάγκη οι εργαζόμενοι να προστατεύσουν τα σπίτια τα δικά τους και των συναδέλφων τους σε περίπτωση πλειστηριασμού,  μιας και η Κυβέρνηση με τις δυνάμεις καταστολής έχει βαλθεί να ξεσπιτώσει εργαζομένους και άτομα που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις των funds.

Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων που βρίσκονταν στο χώρο την ώρα εκείνη συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση , δείχνοντας για ακόμα μία φορά τ εμπιστοσύνη στο Συνδικάτο μας, επιβεβαιώνοντας στην πράξη την ανάγκη που υπάρχει να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας,  που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματα του συνόλου των εργαζομένων.

Στο τέλος της διαδικασίας ακολούθησε ψηφοφορία όπου αποφασίστηκε η πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 1η Μάρτη 2023 με αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με την Επιχείρηση .

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε συμμετοχή στην απεργία την 1η Μάρτη 2023,  κανείς να μη μπει για δουλειά  , όλοι ενωμένοι μια  γροθιά διεκδικούμε τα δικαιώματά μας

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ. Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων: Η νίκη των αγροτών είναι και δική μας νίκη

Τώρα πρέπει να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα και ο κοινός αγώνας...

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, αυτή τη φορά στο εργοστάσιο...

Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων για την ειδική αγωγή

Η τρέχουσα σχολική χρονιά είναι η χειρότερη σχολική χρονιά για την Ειδική Αγωγή! Ακατάλληλα...