Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής : Η τρομοκρατία δεν θα περάσει . Δυναμώνουμε τον αγώνα για την προστασία της υγείας μας

0
image_pdfimage_print

«ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ»

Ενώ στους χώρους δουλειάς τα κρούσματα είναι εκατοντάδες και ο έλεγχος από πλευράς των κρατικών Υπηρεσιών είναι ανύπαρκτος , ενώ η Κυβέρνηση αρνείται να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα της Υγείας, να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό , να εξασφαλίσει μαζικότερους εμβολιασμούς , προσπαθεί να ενοχοποιήσει για τη διασπορά του ιού τους εργαζόμενους, το λαό και επιδίδεται σε «ωμή» βία .

Μετά τον εορτασμό του Πολυτεχνείου , τις κινητοποιήσεις υγειονομικών και εργαζομένων , χθες έφτασε στο σημείο να ξυλοκοπήσει απροκάλυπτα νέους ανθρώπους που βγήκαν από τα κελιά της φυλακής που μας έχουν κλείσει για να «προαυλιστούν» .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την παραδειγματική τιμωρία των φυσικών αυτουργών και ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Μεταλλεργάτες , με τον αποφασιστικό μας αγώνα να καταδικάσουμε τους ηθικούς αυτουργούς, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι η μεγαλοεργοδοσία και τα πρωτόκολλα της κερδοφορίας της,καθώς και η εκάστοτε Κυβέρνηση που έχει ως μοναδικό σκοπό να την  υπηρετεί, αδιαφορώντας  για τη λαϊκή προστασία , την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει . Δυναμώνουμε τον αγώνα για την προστασία της υγείας μας,  για να υποχρεώσουμε την  Κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προτάσεις των υγειονομικών και των συνδικάτων .

Share.

Comments are closed.