Κυριακή, 7 Αυγούστου

Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής : Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ.

0

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ. Όλοι την Τρίτη 14/6/2022 στις 14:00 στη Βουλή.

Την Τρίτη 16/6/2022 η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να δώσει τη χαριστική βολή στη ΛΑΡΚΟ, στους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, φέρνοντας στη Βουλή νομοσχέδιο που σταματά κάθε δραστηριότητα λειτουργίας. Προωθεί άμεσα την απόλυση δεκάδων εργαζομένων στις εργολαβίες, 10καδων αυτό απασχολουμένων αυτοκινητιστών και μικρό εργολάβων έργου, 10καδων εργαζομένων στα εργοστάσια αμμοβολής. 

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ εδώ και χρόνια δίνουν μάχη για να μη χάσει κανένας τους τη θέση εργασίας και το σπίτι του. Έχουν καταφέρει με τον αγώνα τους αυτό να βάλουν μεγάλα εμπόδια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης που θέλει να τους βγάλει, ακόμα και, έξω από τα σπίτια τους.

Χάρη στην αλληλεγγύη που έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια ο αγώνας τους ενισχύεται και δυναμώνει. Αυτή είναι και η απάντηση στους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ που καλούν τους εργαζόμενους να σκύψουν το κεφάλι.

Δεν είσαστε μόνοι! Οι μεταλλεργάτες ήταν είναι και θα είναι μαζί σας.

Όπως και τις προηγούμενες φορές που είχαμε υποδεχτεί τους απεργούς τη ΛΑΡΚΟ στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα, έτσι και τώρα θα σας καλωσορίσουμε σαν νικητές. Γιατί τέτοιοι είσαστε.

Κανένας μόνος του, όλοι για έναν και ένας για όλους, ενάντια στις απολύσεις και στις διώξεις, στην τρομοκρατία και στα εκβιαστικά διλήμματα.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.