Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας : Αποτελέσματα εκλογών

image_pdfimage_print

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Την Τρίτη 04/08/2020 σύμφωνα με το πρόγραμμα αρχαιρεσιών του Συνδικάτου μας,  τελείωσαν οι εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ και αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα του Ε.Κ.Λ και στην ΠΟΕΜ.

Η Εφορευτική Επιτροπή χαιρετίζει αγωνιστικά τους 221 συναδέλφους και συναδέλφισσες που με αποφασιστικότητα, κόντρα στην ρουσφετολογία και την τρομοκρατία,  συμμετείχαν, υπερασπιστήκαν και δυνάμωσαν, το αποκούμπι και το «όπλο» που θα έχουν όλοι οι εργαζόμενοι μπροστά στις δύσκολες αντιεργατικές εξελίξεις που έχουμε μπροστά μας. Υπερασπίστηκαν την εναντίωση στην ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ, τις απολύσεις, τις περικοπές, το κλείσιμο της. Υπερασπίστηκαν την ενότητα, την αλληλεγγύη, το άνοιγμα του αγώνα στον κλάδο, σε άλλους κλάδους, σε όλη την χώρα και το εξωτερικό.  Τα συμφέροντα των εργαζομένων, το μεροκάματο και τα εργασιακά δικαιώματα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους. Έδωσαν την μάχη συλλογικά,   με αίσθημα συναγωνιστικότητας, με κριτήριο το δυνάμωμα του συνδικάτου και τα κατάφεραν.

Ψήφισαν συνολικά 221 μέλη για Διοικητικό Συμβούλιο. Τα 208 από αυτά ψήφισαν για αντιπροσώπους στην ΠΟΕΜ και στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας.

 

Comments are closed.