Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής – Στις 7 Οκτώβρη στο Εφετείο – Απαιτούμε οι ΝΑΖΙ πιο Βαθιά στη Φυλακή

Δημοσιεύτηκε στις

Όλοι την Παρασκευή 7 Οκτώβρη στις 9πμ έξω από το Εφετείο

Στεκόμαστε στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα

Απαιτούμε οι ΝΑΖΙ πιο Βαθιά στη Φυλακή

Χτίζουμε καθημερινό μέτωπο στο φασισμό με όποια προβιά κι αν εμφανίζεται

Την Παρασκευή 7 Οκτώβρη ακριβώς 2 χρόνια μετά τη μεγάλη συγκέντρωση των συνδικάτων μας στο εφετείο, οπού απαιτούσαμε την καταδίκη των εγκληματιών της χρυσής αυγής,  καταθέτει, στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο αυτή τη φορά, η Μάγδα Φύσσα μητέρα του δολοφονημένου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, μητέρα κάθε εργαζόμενου, καθενός που θέλει να λέγεται άνθρωπος.

Σήμερα,2 χρόνιαμετά την καταδίκη της εγκληματικήςναζιστικήςοργάνωσης της ΧρυσήςΑυγής, επιβεβαιώνεταιπλήρως αυτό που λέγαμε και τότε ότι καμιάκαταδίκη δεν θα είχεσυμβεί αν το κίνημα δεν είχεδώσει την μάχη της απομόνωσής τους και της αποκάλυψης του ρόλου τους, ως μαντρόσκυλο των αφεντικών, ως μακρύχέρι του συστήματος, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώροδουλειάς.

Επιβεβαιώνεταιεπίσης ότι όσο το εκμεταλλευτικόσύστημα που τους γεννά είναι εδώ, δεν θα ξεμπερδέψουμεοριστικά με τους φασίστες. Θα αποτελούνπάντα μια χρυσήεφεδρείαενάντια σε κάθε λαϊκόαγωνιστή σε κάθε εργατικόαγώνα.

Είναι αλώστε γνωστό πως με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων η δίκη σε πρώτο βαθμό κράτησε πεντέμισι χρόνια ενώ κανείς μας δεν έχει ξεχάσει την προκλητική πρόταση της εισαγγελέως για την αθώωσή τους. Ταυτόχρονα το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο οδήγησε παρά την απόδειξη της ενοχής ως εγκληματική οργάνωση που διέπραξε δολοφονίες, να πέσουν όλοι τους στα «μαλακά» και αρκετοί από αυτούς μάλιστα να αποφυλακιστούν πριν καν χρονίσουν στη φυλακή.

Βλέπουμεμάλιστα μια προσπάθεια το τελευταίο διάστημα να ξεμυτίσουν. Με την ανοχή μάλιστα της έδρας και της αστυνομίας, στις 30/9 που συνεδρίαζε το Εφετείο, διάφορα φασιστοειδή αλώνιζαν στην αίθουσα, χαιρετούσαν φασιστικά και επιδείκνυαν προκλητικά προεκλογικά τρικάκια όπως του ναζιστή εγκληματία Κασιδιάρη, την ίδια στιγμή που το υπόλοιπο ακροατήριο, η Μάγδα Φύσσα δεν μπορούσαν να κάνουν βήμα περικυκλωμένοι από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Είμαστε όμως εδώ πιο έτοιμοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ

Ένα πράγμα να χωνέψουν καλά στο μυαλό τους. Σήμερα που μας καλούν να προσαρμοστούμε για να μην πεθάνουμε ή να υποταχτούμε για να ζήσουμε, το ζωνάρι δεν θα το σφίξουμε άλλο. Πιο συλλογικά και πιο οργανωμένα παλεύουμε για να φουσκώσει ένα πανελλαδικό ποτάμι αγώνα κι ενιαία και συντονισμένα να υπερασπίσουμε και να διεκδικήσουμε ανάσες, τη ζωή και το δίκιο μας.

Καλούμε κάθε σωματείο, κάθε εργαζόμενο και άνεργο, την νεολαία, τους συνταξιούχους να δώσουμε μαζικά το παρών έξω από το Εφετείο την Παρασκευή 7 Οκτώβρη στις 9πμ. Είναι απαίτηση του λαού μας να μείνουν για πάντα στη φυλακή. Τα υπόλοιπα θα τα γράψει η ιστορία.

Περισσότερα

Συλλυπητήρια στον συνάδελφό & πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον...

Ψήφισμα σωματείων ενάντια στην απόλυση συνδικαλιστή στην “Ηλεκτροδυναμική”

Καταγγέλουμε στους εργαζόμενους της πόλης την κατάπτυστη στάση της εργοδοσίας της «Ηλεκτροδυναμικής», υπεργολάβου στα...

H ΔΑΣ για τις εκλογές στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου – Διπλασιασμός σε ψήφους,ποσοστά και έδρες

Η ΔΑΣ ΝΤ ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τους αντιπροσώπους που ενίσχυσαν διακριτά το ψηφοδέλτιο και διπλασίασαν...