Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής – Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών : Ζητάμε άμεσα να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για το Πλοίο RIGEL II, με δεδομένη την έλευσή του από την Ιταλία

Δημοσιεύτηκε στις

Κύριοι,

Στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και συγκεκριμένα στο ΠΕΡΑΜΑ , έχει προσδέσει το Πλοίο RIGEL II , της Πλοιοκτήτριας Εταιρείας VENTOYRIS FERRIES , ερχόμενο από Ιταλία .

Ζητάμε ΑΜΕΣΑ να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για το  συγκεκριμένο Πλοίο , με δεδομένη την έλευσή του από την Ιταλία και συγκεκριμένα για το θέμα της πανδημίας από τον κορονοϊό  που πλήττει την γειτονική χώρα αλλά και την χώρα μας , εφόσον στον χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης απασχολούνται εκατοντάδες εργαζόμενοι σε άλλα επισκευαζόμενο Πλοία .

Υπό αυτές τις συνθήκες που επικρατούν θα έπρεπε το Πλοίο να παραμείνει στη ράδα προκειμένου να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος και όχι να προσδέσει στον συγκεκριμένο χώρο . Το ίδιο ισχύει και για άλλα Πλοία τα οποία θα έρχονται από διάφορους προορισμούς.

Καθώς το θέμα είναι εξαιρετικά επείγον ζητάμε άμεσα να ενεργήσετε και να μας διαβεβαιώσετε για την ασφαλή παραμονή του .

 

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

             

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Για την παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου στις 18 Δεκεμβρίου

Τη  Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου  η  Ομοσπονδία Φαρμάκου, και το συνδικάτο Φαρμάκου – καλλυντικού  Αττικής...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Περιοδεία αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας στην εταιρεία «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες» στη Φωκίδα

Περιοδεία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες» στη Φωκίδα πραγματοποίησε η Ομοσπονδία μας...