Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Δεν πρόκειται να ανεχτούμε την εργοδοτική αυθαιρεσία

Δημοσιεύτηκε στις

Την ΠΕΜΠΤΗ 26/6/2025 το πρωί , εργαζόμενοι στην Επιχείρηση ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.  έγιναν μάρτυρες βίαιου επεισοδίου – επίθεσης από πλευράς του Εργοδότη Σπανόπουλου Ιγνάτιου εναντίον εργαζομένου της Επιχείρησης , στη λάντζα που μεταφέρει τους εργαζόμενους στο χώρο δουλειάς .

Συγκεκριμένα με αφορμή ένα ηλεκτρικό πατίνι με το οποίο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια μετακινείται ο συνάδελφός μας στη δουλειά και το αφήνει σε ουδέτερο σημείο μέσα στη λάντζα, εκτός χώρου που κάθονται οι εργαζόμενοι. Αυτό  για κάποιο ανεξήγητο λόγο ενόχλησε  τον  Εργοδότη( με καθυστέρηση δύο ετών) , ο οποίος  επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια χειροδίκησε εναντίον του συναδέλφου .

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τέτοιες απαράδεκτες, προσβλητικές και βίαιες συμπεριφορές, εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στο συνάδελφό μας και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δε θα ανεχτούμε την εργοδοτική αυθαιρεσία, που πέρα από το ότι θέλουν να σκύβουμε το κεφάλι αδιαμαρτύρητα στους χώρους δουλειάς προκειμένου να κερδοσκοπούν σε βάρος μας , ταυτόχρονα νομίζουν ότι θα μας συμπεριφέρονται ανάλογα με το πώς είναι η διάθεσή τους.

ΚΑΛΟΥΜΕ  όλους τους συναδέλφους να σταθούν στο πλευρό του  συναδέλφου που δέχθηκε την επίθεση και να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να απαντήσουμε αποφασιστικά και αγωνιστικά σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές .

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: 21 Σεπτέμβρη Έκτακτη σύσκεψη για την κατάσταση στην ειδική αγωγή

Έκτακτη σύσκεψη για την κατάσταση στην ειδική αγωγή (ειδικά σχολεία, μεταφορά, ελλείψεις προσωπικού, παράλληλη...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Πολεμάμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτέμβρη η γενική συνέλευση του συλλόγου

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας την Κυριακή, 14...