Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Τη Δευτέρα πριν καλά – καλά ξημερώσει δικαστικός επιμελητής και αστυνομία έσπασαν τη πόρτα σε συνταξιούχο στου Ζωγράφου για την πετάξουν έξω από το σπίτι της, την πρώτη και κύρια κατοικία της, με την πρόφαση οφειλών.

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη αυτή ενέργεια που έχει την υπογραφή της κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και των προηγούμενων, ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ – και των υπολοίπων που άφησαν το λαό εκτεθειμένο στα νύχια των αρπακτικών.

Οι κινητοποιήσεις που ακολούθησαν απέδειξαν πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό. Το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης προς τη συνταξιούχο έβαλε εμπόδιο στο ξεσπίτωμα της. Συνεχίζουμε τη δράση μας για να μη μείνει κανένας εργάτης κανένας συνταξιούχος δίχως σπίτι, δίχως θέρμανση, να μη μείνει κανένα παιδί νηστικό.

Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους όσοι νομίζουν ότι μπορούν να μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας, όσοι νομίζουν ότι μπορούν να μας κόψουν το ρεύμα και το νερό. Όσοι εν τέλει πιστεύουν πως έχουν ξεμπερδέψει με τους εργάτες. Κανένας δε θα μείνει μόνος του.

Όποιος πιστεύει πως μπορεί να απλώσει το χέρι του για να μας βουτήξει τους μόχθους μιας ζωής να το ξανασκεφτεί καλύτερα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να είναι σε ετοιμότητα για ανάλογα περιστατικά και να ορθώσουν ανάστημα απέναντι σε αυτή την αδικία. Να συμμετέχουν στους αγώνες του επόμενου διαστήματος ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές που αφήνουν το λαό εκτεθειμένο και τους κεφαλαιοκράτες ενισχυμένους.

Περισσότερα

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας : 5 Φλεβάρη σύσκεψη για τις συλλογικές συμβάσεις στις 5.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας

Μονόδρομος ο αγώνας για υπογραφή Συμβάσεων με αυξήσεις σε μισθούς και δικαιώματα! Με όπλο την...

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ :Καλούμε κάθε ναυτεργάτη οργανωμένα να υπερασπιστεί μαχητικά στον καταπέλτη τα δίκαια αιτήματα μας

Καταγγέλλουμε το προβοκατόρικο δημοσίευμα του «kavala news», που αναφέρει ότι «Εάν οι εργαζόμενοι των...

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ: Η νέα εργοδοσία επιχείρησε ευθύς εξαρχής να ποινικοποιήσει τον αγώνα μας

Η νέα εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ επιχείρησε ευθύς εξαρχής να ποινικοποιήσει τον αγώνα μας και...