ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ
για τη ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 2.30 το ΜΕΣΗΜΕΡΙ στις ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ της HELLENIC GROUP (ΚΟΥΡΑΚΟΣ) στο ΠΕΡΑΜΑ
ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ
Συνάδελφοι,
Η μάχη για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας ξεκινά με τη συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση. Καλούμε κάθε συνάδελφο, σε κάθε πλοίο, συνεργείο και χώρο δουλειάς, να πάρει θέση σε αυτή τη μάχη.
Η ακρίβεια στα τρόφιμα, στο ρεύμα, στα καύσιμα και στο νοίκι εξανεμίζει το μεροκάματο. Την ίδια ώρα, η δουλειά στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη παραμένει σκληρή και επικίνδυνη. Δεν μπορούμε να δεχτούμε να δουλεύουμε όλο και πιο εντατικά για να καλύπτουμε τις ανάγκες μας με δυσκολία.
Η νέα Σύμβαση αφορά το εισόδημά μας, αλλά και ολόκληρη τη ζωή μας στη δουλειά: τα ωράρια, τις υπερωρίες, την κατοχύρωση των ειδικοτήτων και των δικαιωμάτων μας, τα μέτρα υγείας και ασφάλειας. Αφορά το να πηγαίνουμε στη δουλειά και να γυρίζουμε σώοι στα σπίτια μας.
Το πλαίσιο των αιτημάτων μας έχει ήδη συζητηθεί στη Διοίκηση του Συνδικάτου. Τώρα είναι η ώρα να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων. Στη Γενική Συνέλευση θα συζητήσουμε, θα αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα και θα οργανώσουμε συλλογικά τη διεκδίκηση της νέας ΣΣΕ. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα έχει η φωνή μας απέναντι στην εργοδοσία.
Κανένας να μη μείνει θεατής. Μιλάμε με τον συνάδελφο δίπλα μας, τον ενημερώνουμε και ερχόμαστε μαζί στη Γενική Συνέλευση. Τη Σύμβαση που έχουμε ανάγκη θα τη διεκδικήσουμε με την οργάνωση και τον αγώνα μας.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 2.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

