Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής :. Είναι αδιανόητο να πληρώνουν οι εργαζόμενοι τεράστιους φόρους χωρίς να τους παρέχεται η παραμικρή οδική ασφάλεια .

Δημοσιεύτηκε στις

Δύο συνάδελφοί μας  , ο ένας νεκρός και ο άλλος σοβαρά τραυματισμένος , είναι  ο τραγικός απολογισμός ενός ακόμα τροχαίου, μετά από   σύγκρουση της μοτοσικλέτας  που επέβαιναν ,  με τουριστικό λεωφορείο λίγο μετά τις 6.30 το πρωί της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου 2020 , στη λεωφόρο Σχιστού , στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για τον 50 ετών Καλογερά Παναγιώτη , πατέρα δύο παιδιών,  εργαζόμενο στην Επιχείρηση ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ , ο οποίος και έχασε τελικά τη ζωή του και για τον  Αγγελή Δημήτρη 23 ετών συνεπιβάτη της μηχανής , ο οποίος είναι και αυτός νέος εργαζόμενος στην παραπάνω Επιχείρηση και νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο Θριάσειο Νοσοκομείο .

Άλλος ένα δρόμος  –  καρμανιόλα στοίχισε την ζωή στον συνάδελφό μας που ξεκίνησε το πρωί για να πάει στη δουλειά του  .

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την αδιαφορία της Πολιτείας να προχωρήσει σε έργα αποκατάστασης όλων των επικίνδυνων σημείων που κατ’ επανάληψη σημειώνονται σοβαρά τροχαία όπως είναι και  η λεωφόρος Σχιστού . Είναι αδιανόητο να πληρώνουν οι εργαζόμενοι τεράστιους φόρους χωρίς να τους παρέχεται η παραμικρή οδική ασφάλεια .

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας ,  στην οικογένεια του συναδέλφου μας που έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή  . Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον δεύτερο τραυματία συνάδελφό μας και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας με κάθε τρόπο στις δύο οικογένειες .

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Επιτροπή Ν.Ιωνίας ενάντια στους πλειστηριασμούς:Όλοι στην κινητοποίηση στην CEPAL 23 Ιουνίου στις 9.30πμ

Όλοι στην κινητοποίηση στην CEPAL (Λ. Συγγρού 348, Καλλιθέα) την Δευτέρα 23 Ιουνίου στις...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Οι ναυτεργάτες συνεχίζουν τον αγώνα τους κόντρα και στις δικαστικές αποφάσεις

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής στέκεται αλληλέγγυα δίπλα στον...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους απεργούς ναυτεργάτες και τα δίκαια αιτήματά του

Τα Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των ναυτεργατών, που απεργούν στα πλοία...