Συνδικάτο Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Αττικής : Για τον άδικο χαμό του εργαζόμενου στη ΣΤΑΣΥ

0
image_pdfimage_print

Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας αλλά και παράλληλα την οργή και την αγανάκτηση για τον άδικο χαμό του εργαζόμενου στη ΣΤΑΣΥ.

 Τα θερμά μας Συλλυπητήρια  στην οικογένεια και στους συναδέλφους του εργαζομένου και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους συναδέλφους του τραυματίες.

 Μόλις λίγες μέρες μετά το φρικτό εργοδοτικό έγκλημα στην COSCO θρηνούμε ένα ακόμη νέο εργαζόμενο θύμα της εσκεμμένης πολιτικής που υποβαθμίζει τις συγκοινωνίες. 

Η ελλιπή συντήρηση το μειωμένο προσωπικό η παράδοση τομέων σε εργολαβικές εταιρείες χωρίς κανένα έλεγχο αποτέλεσε ένα θανατηφόρο συνδυασμό που στοίχισε τη ζωή ενός νέου εργαζόμενου και τον τραυματισμό των συναδέλφων του.

 Η προστασία των εργαζομένων για την κυβέρνηση και τη διοίκηση αποτελούν περιττό κόστος.

Οι εργαζόμενοι καλούνται να πηδήξουν στο κενό να βγαίνουν από τα φλεγόμενα λεωφορεία και τρόλεϊ ή να κολυμπούν σε νερά σε περίπτωση κακοκαιρίας.

 Η υποβάθμιση  των συγκοινωνιών και η παράδοσή τους σε ιδιώτες αποτελεί προδιαγεγραμμένο έγκλημα σε βάρος εργαζομένων και επιβατών που συνωστίζονται εν μέσω πανδημίας στα μέσα.

 Τα σωματεία χρόνια τώρα έχουν κάνει λόγο για ελλείψεις για πλημμελή συντήρησης και δυστυχώς επιβεβαιώνονται με τον πιο τραγικό τρόπο.

Χάθηκε μία ζωή εργαζόμενου θυσία στο βωμό της πολιτικής κυβέρνησης και της διοίκησης που στόχο έχουν το ξεπούλημα των συγκοινωνιών.

 Να μην επιτρέψουμε άλλες θυσίες εργαζομένων για τα κέρδη των εργολάβων.

 Οχι άλλο αίμα εργαζομένων   

 

Share.

Comments are closed.