Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Αττικής: Η ποινικοποίηση της εργατικής πάλης δεν θα περάσει

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Καθαριστριών Αττικής και περιχώρων καταδικάζει την αυταρχική στάση της κυβέρνησης που ποινικοποιεί και σέρνει στα δικαστήρια λαϊκούς αγωνιστές.

 Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που ξεσπιτώνει τις λαϊκές οικογένειες εξυπηρετώντας τα συμφέροντα το τραπεζίτων θα μας βρει όλους απέναντί της.

 Καλούμε την παρασκευή 5 Απρίλη και ώρα 9:00 στα δικαστήρια της ευελπίδων σε συμπαράσταση στο συνδικαλιστη αγωνιστή Β. Συρίγο που διώκεται σαν κοινός εγκληματίας επειδή με άλλους αγωνιστές απέτρεψαν τον πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας.

 Είμαστε στο πλευρό του και μετέχουμε σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα με πιο κόστος προκειμένου καμία λαϊκή οικογένεια να μην πεταχτεί στο δρόμο.

 Η ποινικοποίηση της εργατικής πάλης και η τρομοκρατία της κυβέρνησης δεν θα περάσει.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Περισσότερα

Kids Summer Party από το ΣΕΤΗΠ – Μια γιορτή για όλα τα παιδιά

🎨 Κυριακή 21 Ιουνίου - 18:30 – 21:00 🎲 Παιχνίδι 🎵 Μουσική 💃 Χορός 🎈 Φούσκες 🖌️ Messy Play   📍...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Λάρισας: Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία 24 Ιούνη

Όλοι στην πανελλαδική απεργία του κλάδου την Τετάρτη 24 Ιούνη για την υπογραφή κλαδικής...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καμία ανοχή στα ωράρια εξόντωσης. Καμία διεύρυνση ωραρίου

Καμία ανοχή στα ωράρια εξόντωσης!   Καμία διεύρυνση ωραρίου ! Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει σε εμάς...