Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου Ν. Θεσσαλονίκης : 27 Μάη όλοι στην Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/5/22 ΣΤΙΣ 6.30μμ ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΕΚΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 23,24 και 26 ΙΟΥΝΗ 2022

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στην κατεργασία Ξύλου και Επίπλου.

Η Διοίκηση του συνδικάτου όλο το τελευταίο διάστημα παρόλα τα προβλήματα της πανδημίας που υπήρχαν και υπάρχουν έδωσε την μάχη στον κλάδο και γενικότερα μαζί και με άλλους φορείς και σωματεία για να ανοίξουν τα κλειστά νοσοκομεία, να παρθούν άμεσα μέτρα πρόληψης και ελέγχου στα εργοστάσια για την προστασία των συναδέλφων μας, συμμετείχαμε με καλέσματα και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς σε όλες τις κινητοποιήσεις,για την υγεία, για τον νόμο έκτρωμα Χατζηδάκι, σε Απεργίες κλαδικές για την υπογραφή κλαδικής σύμβασης, είμασταν συνεχώς δίπλα σε συναδέλφους λύνωντας προβλήματα, με παρεμβάσεις, μικρά και μεγάλα.

Συνάδελφοι

Διανύουμε μια περίοδο πραγματικά δύσκολη για τους εργαζόμενους στον κλάδο. Οι Ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι που γίνονται σήμερα έχουν σαν αποτέλεσμα να πληρώνουμε σαν εργαζόμενοι όλο το κόστος της ακρίβειας, της ανεργίας τα χαμηλά μεροκάματα την ανασφάλιστη εργασία. Δεν πρέπει και δεν γίνεται να επιτρέψουμε αυτό να συνεχίσει να γίνεται. Πρέπει όλοι μας να συσπειρωθούμε μαζικά αγωνιστικά στο σωματείο μας ενόψει των εκλογών μας για νέα διοίκηση.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΗ όλοι στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής στις 6.30μμ στον 1ο οροφο του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Συνάδελφοι

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη ειδικά σήμερα που τα προβλήματα των συναδέλφων και του κλάδου έχουν οξυνθεί όσο δεν γίνεται.

Περισσότερα

Συγκέντρωση υγειονομικών στο υπ.Υγείας(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Εργατικό Κέντρο Θήβας : Όχι στο νομοσχέδιο που συνεχίζει να υποβαθμίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Θήβας με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση σε σημερινή του συνεδρίαση ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ...