Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Νομού Αττικής: Πανελλαδική ημέρα δράσης για τους εργαζόμενους στα super market 

Δημοσιεύτηκε στις

Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Νομού Αττικής  χαιρετίζει την απόφαση δεκάδων σωματείων εμποροϋπαλλήλων να προχωρήσουν σε πανελλαδική ημέρα δράσης για τους εργαζόμενους στα super market και δηλώνει την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα τους.

Οι εργαζόμενοι στα super market, είναι αναγκασμένοι σε όποιο πόστο και αν εργάζονται, από τις αποθήκες μέχρι τα ταμεία,  να δουλεύουν  υπό το καθεστώς εργασιακών σχέσεων γαλέρας  με part time εργασία, με ωράρια λάστιχο, χωρίς ξεκούραση δουλεύοντας ακόμα και τις Κυριακές και με μισθούς πείνας. Ειδικά  την περίοδο αυτή βρίσκονται εκτεθειμένοι στον ιό προσπαθώντας  να εξυπηρετήσουν τους πολίτες για να μην λείψει τίποτα από το λαϊκό νοικοκυριό, χωρίς ουσιαστικά μέτρα υγείας  και με την εργοδοσία να οργιάζει.

Ενώνουμε την φωνή μας στα δίκαια αιτήματα τους, για  άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας τους και  πλήρη  εργασιακά δικαιώματα

Κανένας μόνος, σπάμε την σιωπή μας,  όλοι οι εργαζόμενοι με μια φωνή συσπειρωμένοι στα σωματεία μας διεκδικούμε όσα δικαιούμαστε και μας ανήκουν.

Περισσότερα

Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζόμενων στην Ενέργεια: Να δυναμώσει η οργανωμένη πάλη των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς στον κλάδο

Το Αγωνιστικό Μέτωπο εργαζομένων στον κλάδο της Ενέργειας καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της πλειοψηφίας...

Συνδικάτο Επισιτιστικών Τουριστικών Επαγγελμάτων Λέσβου: Καταγγελία εργαζόμενης σε εστιατόριο της Ερεσού

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει ακούγοντας τις...

Σωματείο Εργαζομένων TASTY FOODS: Πέντε συνάδελφοί μας που εργάζονται μέσω Optimal, απομακρύνονται από το εργοστάσιο

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Όλοι στη συνέλευση την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου! Συναδέλφισσες,...