Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής: Για τον συνάδελφο Αποστόλη Μπολτζή

Δημοσιεύτηκε στις

Με σεβασμό και λύπη αποχαιρετούμε τον συνάδελφο Αποστόλη Μπολτζή που «έφυγε» πρόωρα, χθες 5 Δεκεμβρίου 2023 από την ζωή στα 65 του χρόνια.

Ο συνάδελφος Αποστόλης γεννήθηκε στη Μούχα Καρδίτσας. Από μικρός στη βιοπάλη ξεκίνησε στα 12 του να δουλεύει στην πόλη της Καρδίτσας, ενώ ταυτόχρονα φοιτούσε σε νυχτερινό Γυμνάσιο.

Ο συνάδελφος Αποστόλης ήταν πάντοτε μπροστάρης σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες του κλάδου μας. Υπήρξε στήριγμα για όλους τους συναδέλφους και έδειχνε πάντα ιδιαίτερη φροντίδα στη νέα γενιά. Υπηρέτησε το συνδικάτο μας από πολλές θέσεις ευθύνης.

Ανάμεσα στα άλλα, διετέλεσε γραμματέας και ταμίας του συνδικάτου για πολλά χρόνια μέχρι και την συνταξιοδότησή του.

Ακόμα και μετά από την συνταξιοδότησή του μας επισκέπτονταν στα γραφεία του  συνδικάτου, έκανε μια «βόλτα» από τα μπλοκ μας στις συγκεντρώσεις να πει ένα «γεια» στους παλιούς του συναγωνιστές.

Σε όλη του την ζωή πορεύτηκε σαν παλικάρι, αταλάντευτος και αγωνιστής. Έτσι σαν  παλικάρι αντιμετώπισε και την πολύχρονη μάχη του με τον καρκίνο.

Το ΔΣ του Συνδικάτου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, την συντρόφισσά του στη ζωή Βαρβάρα και στον γιο του Μένιο

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτ. Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Δράμας: Όλοι στην απεργία 288 Φλεβάρη στις 11.30πμ στο Διοικητήριο

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ  ΣΤΙΣ 11:30π.μ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Ένας χρόνος από το προδιαγεγραμμένο...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Κάτω τα χέρια από την Κυριακάτικη Αργία

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ! Δουλειά 7...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: 22Φλεβάρη στις 10:00πμ διαδηλώνουμε μαζί με τους απεργούς υγειονομικούς έξω από το υπ. Υγείας

Οι ανάπηροι και οι χρόνοι πάσχοντες σε κίνδυνο! Το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα σε θέση...