Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής: Παναττική Μέρα Δράσης για την Άμεση Επίταξη των Ιδιωτικών Μονάδων Υγείας

Δημοσιεύτηκε στις

Την Τετάρτη 24/11/2021 διοργανώνεται Παναττική μέρα δράσης για την άμεση επίταξη των ιδιωτικών μονάδων υγείας και την επαναλειτουργία κλειστών νοσοκομείων για την αντιμετώπιση της πανδημίας από σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία, φορείς του λαϊκού κινήματος και άλλα εργατικά σωματεία.

Το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων νομού Αττικής στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία και καλούμε σε συμμετοχή τους συναδέλφους στις συγκεντρώσεις που έχουν αποφασιστεί:

  • Στις 13:00 στην έδρα της 2ης ΥΠΕ: για τη στελέχωση – επαναλειτουργία του ΓΝΔΑ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ.
  • Στις 18:00σε «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ» στον Πειραιά, «ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ» στους Αμπελοκήπους, «ΥΓΕΙΑ» και «ΜΗΤΕΡΑ» στο Μαρούσι, «ΙΑΣΩ GENERAL» στο Χολαργό.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Άμεση ενίσχυση των δημόσιων μονάδων υγείας με επείγουσες προσλήψεις και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στις δημόσιες μονάδες υγείας και πρόνοιας.
  • Να στελεχωθούν και να επαναλειτουργήσουν τα κλειστά νοσοκομεία.
  • Να επιταχθούν οι ιδιωτικές δομές υγείας, χωρίς αποζημίωση των ιδιοκτητών και με μισθοδοσία του προσωπικού από το κράτος.
  • Να ανακληθούν οι αναστολές εργασίας των εργαζομένων στις μονάδες υγείας και πρόνοιας.
  • Συστηματικό δωρεάν προληπτικό έλεγχο για SARS-COV-2 σε όλους τους εργαζόμενους, χωρίς διαχωρισμούς.
  • Άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους δουλειάς, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σχολεία και τις σχολές.
  • Ενίσχυση του προγράμματος εμβολιασμού, με στοχευμένη ενημέρωση, πλήρη προληπτικό έλεγχο και παρακολούθηση των εμβολιασμένων.

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων: Ανακοίνωση του συλλόγου για τη μετατροπή των συμβάσεων συναδέλφων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Στις 30/9/26 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την άρση των εφέσεων των πρωτόδικων...

Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΦΚΑ: 6 Οκτώβρη Πανελλαδική στάση εργασίας

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 12:00 ΕΩΣ ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 13:00...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Δήλωση των εκλεγμένων στο Δ.Σ. της ΔΟΕ για την ανάγκη απεργιακής απάντησης

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Όλες πραγματικά οι εξελίξεις, κάθε μέρα που περνάει, όσα συμβαίνουν μέσα στα σχολεία...