Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής: Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της INVITE Α.Ε για την προσπάθεια  τρομοκράτησης των εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της INVITE Α.Ε για την προσπάθεια  τρομοκράτησης των εργαζομένων της με αφορμή την πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 16 Μάρτη.

Σε συναδέλφους που δήλωσαν στην επιχειρηση ότι θα απεργήσουν στάλθηκε email όπου τους ζητήθηκε να προσκομίσουν «έγγραφο από το μονομελές πρωτοδικείο της έδρας από το όποιο να προκύπτει ότι η απεργία που θα συμμετέχετε είναι νόμιμη. « !!!

Αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση η κίνηση αυτή, την ώρα που οι εργαζόμενοι και ο λαός της χώρας μας θρηνούν τους νεκρούς των Τεμπών, την ώρα που απαιτούν να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα και ταυτόχρονα διεκδικούν φθηνές και ασφαλείς μεταφορές και μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής τους στους χώρους εργασίας.

Η επιχείρηση που σταθερά καθυστερεί μισθούς με διάφορες δικαιολογίες τώρα έχει «ιδιαίτερο άγχος» για το αν η απεργία είναι νόμιμη!

Να σταματήσουν τώρα να αποστέλλουν τέτοιου είδους email! Να σταματήσει τώρα η εργοδοσία της INVITE την απαράδεκτη αυτή τακτική!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 11.30 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

Περισσότερα

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Για την οργάνωση μαθητικών – φοιτητικών συλλαλητηρίων στις 26 Φλεβάρη

3 χρόνια μετά το έγκλημα στα Τέμπη ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Όλοι 28 Φλεβάρη στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων

 Καλούμε τους ναυτεργάτες να περιφρουρήσουν την απεργία και να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια του...

Σωματεία Φορείς Νέας Ιωνίας: Όλοι στη συγκέντρωση 27 Φλεβάρη στις 7μμ στην πλ. Σημηριώτη

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!  Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ  Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! 28 ΦΛΕΒΑΡΗ...