Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων ν. Αττικής:4ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 20/4/21 στην εργολαβική εταιρεία INVITE AE

0
image_pdfimage_print

Σας γνωστοποιούμε πως με απόφαση του ΔΣ του Συνδικάτου Ηλεκτρολόγων νομού Αττικής στηρίζουμε έμπρακτα την απόφαση των εργαζομένων των εταιρειών INVITE A.E. και UΝISON που απασχολούνται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για 4ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 20 Απριλίου και τις ώρες 12:00 – 16:00, παίρνοντας απόφαση για στάση εργασίας που καλύπτει όλους τους συναδέλφους σε όλους τους εργασιακούς χώρους που απασχολούνται για λογαριασμό της εταιρείας INVITE A.E.

Σας γνωστοποιούμε πως οι εργαζόμενοι της κοινοπραξίας INVITE Α.Ε. και της UNISON σε ένδειξη αλληλεγγύης, στο νοσοκομείο του «Ευαγγελισμού» πήραν την απόφαση για στάση εργασίας την Τρίτη 20 Απριλίου αν δεν καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός σε όλους τους εργαζόμενους μέχρι την Δευτέρα 19 Απριλίου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από συνεννόηση με τους συναδέλφους και από άλλους χώρους όπου η εταιρεία INVITE Α.Ε. απασχολεί εργαζόμενους. Η απόφασή τους επίσης περιλαμβάνει ότι αν και μετά το πέρας της στάσης εργασίας δεν καταβληθεί το σύνολο του μισθού όλων των εργαζομένων θα υπάρξει συνέχεια στις κινητοποιήσεις.

Τέλος, προειδοποιούμε πως τυχόν απειλές, εκβιασμοί και άλλες μορφές πίεσης προς τους συναδέλφους ώστε να μη συμμετάσχουν στην στάση εργασίας δεν θα μείνουν αναπάντητες από το Συνδικάτο μας. Βάλαμε αρκετή «πλάτη» στα κέρδη του κάθε εργοδότη, η ελάχιστη «υποχρέωσή» τους είναι να καταβάλουν τους μισθούς στην ώρα που πρέπει, μη ζητάτε και τα ρέστα από πάνω.

Την απόφαση των εργαζομένων για 4ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 20 Απριλίου και την συνέχεια που θα πάρει ο αγώνας τους εφόσον χρειαστεί, στηρίζει επίσης με απόφασή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.

Share.

Comments are closed.