Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: Όλοι 12 Γενάρη στα Δικαστήρια

Δημοσιεύτηκε στις

Πάρτε πίσω την άδικη και εκδικητική συνδικαλιστική απόλυση του προέδρου του προσωρινού ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ξενοδοχείο CapsisAstoria.

Όλοι τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, μέρα εκδίκασης της υπόθεσης, στις 9 π.μ., στα Δικαστήρια.

Το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου, εκφράζει την έμπρακτη στήριξή της στον συνάδελφο, πρόεδρο του προσωρινού ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ξενοδοχείο CapsisAstoria. Στηρίζουμε την συνέχιση του αγώνα, για να παρθεί τώρα πίσω η άδικη και εκδικητική συνδικαλιστική απόλυσή του. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους ιδιωτικούς υπαλλήλους, τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, μέρα εκδίκασης της υπόθεσης, στις 9 π.μ., στα Δικαστήρια.

Η αποφασιστικότητα των εργαζομένων στο ξενοδοχείο CapsisAstoriaμε τον πολυήμερο αγώνα τους πριν την ανακαίνιση του ξενοδοχείου που απαιτούσαν απαντήσεις, για διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, των μισθών και των δικαιωμάτων τους, η οργάνωσή τους, με απεργίες και στάσεις εργασίας, συσκέψεις, συνελεύσεις, δημιουργία ακόμα και επιχειρησιακού σωματείου μέσα στο ξενοδοχείο, ταρακούνησε την εργοδοσία και την οδήγησε στην άδικη και εκδικητική συνδικαλιστική απόλυση του συναδέλφου, προέδρου του προσωρινού ΔΣ του νεοσύστατου Σωματείου Εργαζομένων στο ξενοδοχείο CapsisAstoria, που μπήκε μπροστά στη διεκδίκηση των αιτημάτων των εργαζομένων, συνάδελφων του. Στεκόμαστε δίπλα στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του CapsisAstoria, που απόδειξαν ότι με οργάνωση και αγώνα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αυτοί που βγάζουν τα κέρδη των ξενοδόχων δεν είναι τα ντουβάρια αλλά οι εργαζόμενοι! Απέδειξαν ότι χωρίς αυτούς δε βγαίνουν τα κέρδη σε κανένα ξενοδοχείο, εργοστάσιο, αποθήκη. Όσες ανακαινίσεις και να κάνουν, όσες επενδύσεις και να κάνουν, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που με τον ιδρώτα τους βγάζουν τα εκατομμύρια που καρπώνονται οι ξενοδόχοι, οι εργοστασιάρχες, οι μεγαλοεπιχειρηματίες.

Είναι σημαντική παρακαταθήκη για όλους τους εργαζόμενους η ανυποχώρητη στάση τους για τα δίκαια αιτήματά τους, για την επιβίωσή τους και για την υπεράσπιση του συναδέλφου, προέδρου του προσωρινού ΔΣ του Σωματείου τους, που απολύθηκε.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και απαιτούμε να παρθεί πίσω η άδικη και εκδικητική συνδικαλιστική απόλυση του προέδρου του προσωρινού ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ξενοδοχείο CapsisAstoria.

Όλοι τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, μέρα εκδίκασης της υπόθεσης, στις 9 π.μ., στα Δικαστήρια

Περισσότερα

Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας: Η κυβέρνηση να πάρει πίσω τον νόμο για το Ηλεκτρονικό φακέλωμα των Συνταξιουχικών Σωματείων

Η κυβέρνηση να πάρει πίσω τον νόμο για το Ηλεκτρονικό φακέλωμα των Συνταξιουχικών Σωματείων Συναδέλφισσες,...

Σωματείο Εργαζομένων στην Εταιρία Κτιριακές Υποδομές : Ανακοίνωση για τη νέα σχολική χρονιά

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ  Είναι...

Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής: 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε

Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που τον...