Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: 3 Οκτώβρη σύσκεψη φορέων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα

Δημοσιεύτηκε στις

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΦΟΡΕΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

 Το Συνδικάτο μας συνεδρίασε χθες και αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των Συνδικάτο Οικοδομών Ηρακλείου, την Ένωση Ιδιωτικών Υπάλληλων Ηρακλείου, τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο Ηρακλείου και τον Πανελλήνιο Σύλλογο εργαζομένων στα ΚΔΑΠ για σύσκεψη των Σωματείων και φορέων την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Είναι η ώρα για οργάνωση των σωματείων ενάντια στα μέτρα που θα φέρει κυβέρνηση μαζί με τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που μόνο δυσκολότερα θα κάνει την καθημερινότητα των εργαζομένων.

Ήρθε η ώρα μετά από 15 χρόνια να υπογραφεί ΣΣΕ, που με ευθύνη των κυβερνήσεων και των εργοδοτών δεν υπογράφεται για αυξήσεις και μέτρα προστασίας.

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να συμβιβαστούν με το υποβαθμισμένο σύστημα υγείας και την συνεχιζόμενη υποστελέχωση των δημόσιων δομών. Ούτε όμως με την εμπορευματοποίηση στην παιδεία, που αφήνει τα παιδιά μας έξω από βρεφικούς και παιδικούς, ή που στοιβάζει 28 παιδιά σε ένα τμήμα στα σχολεία.

Καλούμε και τα υπόλοιπα σωματεία να παραβρεθούν στο ΕΚΗ την Πέμπτη στις 18:30 για την οργάνωση του αγώνα σε χώρους δουλειάς.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Υπόμνημα προς το Υπ. Εργασίας. Να παρθούν μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον καύσωνα

Να παρθούν μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον καύσωνα Αυτές τις ημέρες λόγω του καύσωνα,...

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: 14 Ιούλη κινητοποίηση στις προβλήτες 2 & 3 στο Λιμάνι του Πειραιά

Συνάδελφοι το Σωματείο Λιμενεργατών ΕΝΕΔΕΠ απευθύνει κάλεσμα σε κινητοποίηση τη  Δευτέρα 14 Ιουλίου στις...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Δελτίο Τύπου για τον καύσωνα

Εδώ και μία ώρα στην Μυτιλήνη και στην περιοχή της Γέρας είναι σε ισχύ...