ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/11/2025 7.00μμ στο Εργατικό κέντρο.
Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι
Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με χαμηλούς μισθούς, τη φοροληστεία, την ακρίβεια, τα ενοίκια που έχουν φτάσει στα ύψη, τις δαπάνες που αυξάνονται για την υγεία – πρόνοια και την εκπαίδευση.
Η κυβέρνηση και η εργοδοσία μιλούν για ανταγωνιστικότητα και ευελιξία όσον αφορά το χρόνο εργασίας στο πλαίσιο της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων και της πολεμικής οικονομίας καλώντας μας να συναινέσουμε στη λογική των χαμηλών απαιτήσεων σε βάρος των αναγκών μας και του ελεύθερου χρόνου μας. Επιδιώκουν να θέσουν σε εφαρμογή τα αντεργατικά νομοσχέδια αυτής της κυβέρνησης και των προηγούμενων (Κεραμέως, Γεωργιάδη, Χατζηδάκη κλπ.).
Πάνω σε αυτό το αντεργατικό πλαίσιο θέλουν να μας επιβάλλουν την δουλειά ήλιο με ήλιο, 7 μέρες την εβδομάδα.
Πάμε ενάντια σε αυτούς τους αντεργατικούς νόμους και την πολιτική του κέρδους που τους επιβάλει.
Τίποτα δεν θα μας χαριστεί και δεν θα κερδηθεί χωρίς να παλέψουμε όπως δείχνει η πείρα που αποκτήσαμε στην πορεία μας μέχρι τώρα. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, δίνουμε από τώρα μήνυμα στην εργοδοσία με τη μαζική συμμετοχή μας στη Γενική Συνέλευση.
Η λύση βρίσκεται στο συλλογικό, οργανωμένο αγώνα, με τα συνδικάτα στην πρώτη γραμμή.
Μόνο έτσι μπορεί κάθε εργαζόμενη και εργαζόμενος, με αποφασιστική συμμετοχή και δράση, να αντιπαλέψει την εκμετάλλευση, να δυναμώσει την διεκδίκηση, να αποσπάσει κατακτήσεις.
Μόνο έτσι μπορεί να μετατραπεί, η οργή και η δυσαρέσκεια από την ασφυκτική κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, σε οργανωμένη, αποτελεσματική πάλη, ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους και το πολιτικό τους προσωπικό, που μας οδηγούν στην εξαθλίωση.
Δεν συμβιβαζόμαστε με αυτή την κοινωνική οπισθοδρόμηση! Βάζουμε στο προσκήνιο τις σύγχρονες ανάγκες μας! Δυναμώνουμε τον αγώνα για την ικανοποίησή τους!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

