Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Φθιώτιδας: Καταδικάζουμε την απόλυση Συναδέρφου στις Ιχθυοκαλλιέργειες Γαλαξιδίου

Δημοσιεύτηκε στις

Καταδικάζουμε την τρομοκρατική, άδικη και καταχρηστική απόλυση του συναδέλφου συνδικαλιστή στην εταιρεία «Θαλάσσιες Ιχθυοκαλλιέργειες Γαλαξιδίου ΑΕ».

Επί 25 χρόνια δούλευε στις ιχθυοκαλλιέργειες και ήταν μέλος του σωματείου χειριστών Φωκίδας και πάλευε για καλύτερες συνθήκες εργασίας και μεροκάματα. Καθαρά και απροκάλυπτα η εργοδοσία αξιοποιεί όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που έχει στο χέρια της και έχουν ψηφίσει όλες οι κυβερνήσεις βάζοντας στο στόχαστρο πρωτοπόρους αγωνιστές συνδικαλιστές. Στόχο έχουν την φίμωση αλλά και την υποταγή σε όποιον αγωνίζεται και παλεύει για το δίκιο. Θέλουν εργαζόμενους ανοργάνωτους, απομονωμένους ώστε να είναι η εύκολη «λεία» να τους τρομοκρατούν, να αποδέχονται την ζωή μιζέρια, τα χαμηλά μεροκάματα και όλα τα «θέλω» της εργοδοσίας.

Έναν και μόνο σκοπό έχει η απόλυση του συναδέλφου μας συνδικαλιστή, να στείλει μήνυμα στους εργαζόμενους της επιχείρησης να σταματήσουν να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας ,αυξήσεις στους μισθούς, μεγαλύτερα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, την ίδια ώρα όπου ο κλάδος παρουσιάζει αυξημένη κερδοφορία.

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες και απαιτούμε:

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΩΡΑ
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: Η ΟΓΕ στο πλευρό των εργαζομένων στα NOTOS

Η ΟΓΕ την Κυριακή 18 Γενάρη 2026 βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων στα Notos...

Παράρτημα Πειραιά του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας: Έξω τα καζάνια του θανάτου από Πέραμα και Δραπετσώνα

Το παράρτημα του Πειραιά του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας καλεί τους συναδέλφους στο συλλαλητήριο  που...

Παράρτημα Πειραιά της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Να φύγουν τα καζάνια του θανάτου από τις περιοχές μας

Να φύγουν ΤΩΡΑ τα καζάνια του θανάτου από τις περιοχές μας! Το Παράρτημα Πειραιά της...