Συμμετέχουμε στο πανελλαδικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο της ΔΕΘ, στις 5 του Σεπτέμβρη μαζί με εκατοντάδες εργατικά συνδικάτα. Θα αποτελέσει αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση, στην εργοδοσία και στα κόμματα που υπηρετούν αυτήν την πολιτική.
Η κυβερνητικής εξαγγελίες αλλά και τα κυβερνητικά προγράμματα της αντιπολίτευσης για άλλη μια χρονιά ξέρουμε ότι θα είναι «κοστολογημένες» και «εντός δημοσιονομικών πλαισίων» δηλαδή χαμηλές παροχές και εργασιακά δικαιώματα για το λαό για να εξασφαλιστούν χρήματα για επιδοτήσεις, φοροελαφρύνσεις, πολεμικό εξοπλισμό για λογαριασμό της κερδοφορίας του κεφαλαίου.
Αρκετά με το παραμύθι της «ανάπτυξης για όλους» και της «σταθερότητας», τη στιγμή που στην καθημερινή ζωή βλέπουμε ότι πάντα η εργατική τάξη ματώνει και οι επιχειρηματικοί όμιλοι πλουτίζουν.
Γι’αυτό στις 5 Σεπτέμβρη πρέπει να ακουστεί δυνατά η απάντηση των εργαζομένων από τη Θεσσαλονίκη, διαλέγουμε τις ζωές μας και δεν τις θυσιάζουμε για τα κέρδη τους.
Την ώρα που η κυβέρνηση και οι άλλοι που συμφωνούν στις στρατηγικές επιλογές της θα κονταροχτυπιούνται για το ποιος είναι πιο ικανός να κυβερνήσει για λογαριασμό του κεφαλαίου, που θα μοιράζουν τη λεία των κερδών και θα διαφημίζουν τα ψίχουλα που απομένουν για το λαό. Την ίδια ώρα, να πλημμυρίσει η Θεσσαλονίκη και να ακουστεί η φωνή του λαού, που μιλά για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας. Από τη Θεσσαλονίκη να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα η φωνή των εργατών και των εργαζομένων που λένε δεν πάει άλλο!
Για αυξήσεις στους μισθούς, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, μέτρα υγείας και ασφάλειας, για να μην ξαναέχουμε άλλα Τέμπη, Βιολάντες, Ασπρόπυργους, για σταθερή δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρεπείς όρους.
Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο!
Σάββατο 5 Σεπτέμβρη – 5:30 μ.μ. – Πλατεία ΧΑΝΘ
ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΎΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ 6974669526

