Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων – Ποτών Μεσσηνίας: Είναι απαράδεκτο τον 21ο αιώνα εργαζόμενος να ξυλοκοπείται από εργοδότη

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλουμε τον ξυλοδαρμό συναδέλφου από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ΓΕΩΡΓΑΛΑ Β Κ ΣΙΑ ΟΕ στο Μαυρομάτι Μεσσήνης επειδή δεν υπέγραψε την παραίτηση του.

Με διάφορα ανυπόστατα προσχήματα, επειδή δεν παρέδωσε τα δικαιολογητικά της αναρρωτικής άδειας και άλλα ψεύδη είπαν στον εργαζόμενο ότι απολύεται και του ζήτησαν να υπογράψει παραίτηση. Ο συνάδελφος αρνήθηκε και δέχτηκε απρόκλητο ξυλοδαρμό, ύβρεις και απειλές για την ζωή του.

 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Οι αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να μην ξαναϋπάρξουν τέτοια περιστατικά! Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να δικαιωθεί ο συνάδελφος.

Οι κυβερνήσεις έχουν ευθύνες γιατί διαχρονικά διατηρούν υποστελεχωμένους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Με το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει αφήνουν απροστάτευτους τους εργαζόμενους και τους εργοδότες να κάνουν ότι θέλουν και πολλά τέτοια περιστατικά μένουν ατιμώρητα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ!

 ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!

 ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!

Περισσότερα

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς: 28 Σεπτέμβρη Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας στις 15:00

Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη, στις 15:00 Οι πρόσφατες εξελίξεις και η...

Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Κινητοποίηση στη Neotex για την ανάκληση απόλυσης

Εργαζόμενοι στην ΝΕΟΤΕΧ, Το Σωματείο μας καταγγέλλει την εργοδοσία της ΝΕΟΤΕΧ Α.Β.Ε.Ε. η οποία δρώντας...

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Τα προβλήματα της Καθαριότητας δεν λύνονται με περισσότερη πίεση στους εργαζόμενους

Η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Η παράσταση...