Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Λάρισας: 19 Γενάρη όλοι στην ετήσια γενική συνέλευση του συνδικάτου

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, -οι

Την Κυριακή 19/01/2025 και ώρα 11 π.μ. θα πραγματοποιήσουμε την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου και την κοπή της πίτας μας, στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Σας καλούμε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε:

  1. Τον συντονισμό της κοινής δράσης για την ύπαρξη και υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον κλάδο γάλακτος, τροφίμων και ποτών.
  2. Την μαζική συμμετοχή στην Πανελλαδική κλαδική απεργία την Πέμπτη 30 Γενάρη για αυξήσεις στους μισθούς και σύγχρονους όρους εργασίας, για να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια που σαρώνει το εισόδημά μας, την επίθεση που δεχόμαστε στην υγεία, στην παιδεία, στην ενέργεια, την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς και την αδιαλλαξία των βιομηχάνων.
  3. Την οργάνωση στα εργοστάσια, στους χώρους δουλειάς για δημιουργία εργοστασιακών επιτροπών, επιτροπών υγιεινής και ασφάλειας και υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Να μην περάσει η τρομοκρατία στον Όμιλο Inditex

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση την Κυριακή 24 Αυγούστου στο Σύνταγμα

Το  Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στηρίζει το κάλεσμα του ΠΑΜΕ και καλεί τους οικοδόμους να...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Όλοι στην απεργία 28 Αυγούστου στην Αθήνα

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28-08-25 10.00ΠΜ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ & ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ...