Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής : Για τον θάνατο του Ανωγιάτη Παναγιώτη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών του Ν. Αττικής και Νήσων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για το ξαφνικό θάνατο, του συνάδελφου Ανωγιάτη Παναγιώτη (Πανάγος) στην σύζυγο του, στα παιδιά του και στους οικείους του.

Ο συνάδελφος Πανάγος ακούραστος εργάτης, πρωτοπόρος εργαζόμενος – συνδικαλιστής μέλος της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου της «ΦΑΓΕ» και μέλος του κλαδικού συνδικάτου επί σειρά ετών διακρινόταν πάντα για τη μαχητικότητα και την ανιδιοτέλεια του.

Ήταν πάντα παρών σε κάθε μικρή μα και μεγάλη μάχη του κλάδου  αλλά και συνολικότερα του ταξικού εργατικού κινήματος.

Η στάση, η δράση και οι συμβουλές του θα μας συντροφεύουν για πάντα και θα αποτελούν παρακαταθήκη για τους μελλοντικούς αγώνες.

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων: Καταγγελία για την σύμβαση με ιδιώτη στην καθαριότητα

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Στις 22/7/26 στο Δημ. Συμβούλιο του Δήμου μας κατατέθηκε μια ώρα πριν ...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Χορήγηση των προβλεπόμενων καλοκαιρινών αδειών σε όλους τους συναδέλφους

Καταγγέλλουμε τα άθλια περιστατικά που έχουν γνωστοποιηθεί στο Σωματείο μας: Για εταιρείες και γραφεία...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο

Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο, συνταξιούχο οικοδόμο και αγωνιστή του συνδικαλιστικού ...