Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Λάρισας: Η εργατική τάξη δεν τρομοκρατείται γιατί έχει το δίκιο με το μέρος της.

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ και των υπόλοιπων δυνάμεων καταστολής στο εργοστάσιο «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» στη Θεσσαλονίκη απέναντι στους απεργούς – εργαζόμενους του εργοστασίου.

Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη λειτουργώντας ως «μπράβος – πορτιέρης» για την εργοδοσία, εφαρμόζοντας τον νόμο Χατζηδάκη, αντί να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, να τους επιτίθεται και να τους τραυματίζει θέλοντας με βίαιο τρόπο να βάλει μέσα τους απεργοσπάστες.

Έχουμε πείρα. Η εργατική τάξη δεν τρομοκρατείται γιατί έχει το δίκιο με το μέρος της. Εμείς παράγουμε τον πλούτο και μια χούφτα εκμεταλλευτές καρπώνονται τον ιδρώτα μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει ΤΩΡΑ τις δυνάμεις καταστολής και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας στο εργοστάσιο «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» όπως αυτά έχουν διατυπωθεί κατά τον πολυήμερο απεργιακό αγώνα τους. Να γυρίσουν στη δουλειά οι 15 απολυμένοι συνάδελφοι.

Δεν τρομοκρατούμαστε, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, στον αγώνα βρίσκεται η ελπίδα.

 

Περισσότερα

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Για τη στάση εργασίας στα πολυκαταστήματα ΝΟΤΟΣ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας χαιρετίζει την απόφαση των εργαζομένων στα ΝΟΤΟS να προχωρήσουν σε...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Σχόλια με αφορμή την αντιπαράθεση για το σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Σχόλια με αφορμή την αντιπαράθεση για το σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την...

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Όλοι 20 Γενάρη στη γενική συνέλευση για λήψη αγωνιστικής απεργιακής απόφασης

Συνάδελφοι, Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά συνεχίζουμε να ζούμε υπό την πίεση του καθηλωμένου...