Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Να σταματήσει τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού Λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Όλοι και Όλες το Σάββατο 31/5 στις 11πμ στο πάρκο Ελευθερίας

Να σταματήσει τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού Λαού.

Το συνδικάτο Φαρμάκου – Καλλυντικού Αττικής καταγγέλλει το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ που  συνεχίζει για 600 μέρες τους σφοδρούς και πολύνεκρους βομβαρδισμούς. Έχοντας ήδη σκοτώσει πάνω από 61.000 ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά. Ήδη εμφανίζονται, φαινόμενα υποσιτισμού και ασθενειών που είχαν εξαλειφθεί. Ενώ η ελάχιστη ανθρωπιστική βοήθεια που έχει περάσει στο έδαφος της Παλαιστίνης είναι σταγόνα στον ωκεανό. Το νέο σχέδιο «διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας»  προβλέπει τη δημιουργία συγκεκριμένων σημείων διανομής στη νότια Γάζα, τα οποία θα λειτουργούν από ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας και θα επιβλέπονται από τον ισραηλινό στρατό. Το σχέδιο αυτό προωθεί το σχέδιο του Ισραήλ να εξαναγκάσει τους Παλαιστίνιους να μετακινηθούν από τη βόρεια προς τη νότια Γάζα και τελικά να εγκαταλείψουν εντελώς τον παλαιστινιακό θύλακα.

Ταυτόχρονα το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ με την πλήρη στήριξη από τους συμμάχους τους,ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ κάνουν λόγο ξεκάθαρα για κατοχή  της περιοχής, απειλούν  και με προσάρτηση εδαφών της δυτικής όχθης.

ΚΑΜΙΑ ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΉΛ.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ που διαχρονικά θεωρούν στρατηγικό εταίρο το κράτος δολοφόνου του Ισραήλ, δίνοντας άλλοθι με κάθε τρόπο στη γενοκτονία που επιβάλει ο καταδικασμένος για εγκλήματα πολέμου Νετανιάχου, αλλά και όλα τα κόμματα που έκαναν λόγο για το δικαίωμα στην αυτοάμυνα του Ισραήλ: μετά την κατακραυγή για την στάση της ελληνικής κυβέρνησης τώρα υποστηρίζουν τη γενοκτονία αλλά με κανόνες. Με τις τοποθετήσεις τους και με αυτά που ψήφιζαν στο ευρωκοινοβούλιο αυτά τα κόμματα, συνέβαλαν στην κάλυψη που παρείχε η ΕΕ στο Ισραήλ, για να διαπράττει τα εγκλήματά του.

Καλούμε τα επιχειρησιακά σωματεία και τους συναδέλφους μας από όλο τον κλάδο να εκφράσουν την αλληλεγγύη με τον παλαιστινιακό λαό. Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά και βρίσκεται στον αγώνα για το δικαίωμα όλων των λαών να ζουν ειρηνικά στον τόπο τους και όχι με τα σφαγεία για τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών όλου του κόσμου.

Όλοι και Όλες  συμμετέχουμε το Σάββατο 31/5 στις 11 πμ στο πάρκο ελευθερίας και πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία.

Απαιτούμε:

  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
  • Καμία στήριξη -καμία συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.
  • Να σταματήσει τώρα η απαράδεκτη επιχείρηση που στόχο έχει την κατοχή της Λωρίδας της Γάζας.
  • Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτος στα σύνορα του 1967 με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ.
  • Να υλοποιηθεί άμεσα η απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου του 2015 για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.

Περισσότερα

Σωματείο “Η Ενότητα” : Όχι στην προσπάθεια εκφοβισμού στρατιώτη επειδή εξέφρασε τα φιλειρηνικά – αντιΝΑΤΟϊκά αισθήματα του λαού μας

Είναι ακραία, πρωτοφανής και απαράδεκτη, η κλήση σε απολογία του στρατευμένου Τζιρίτα Αντώνη από...

Σωματείο “Η Ενότητα” : Καμιά σκέψη για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Καμιά σκέψη για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Στηρίζουμε τον αγώνα των...

ΟΜΕ – Να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα – Όλοι στις διαδηλώσεις

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ Η ΟΜΕ καλεί όλα τα Σωματεία του κλάδου...